Όλοι Μαζί Μπορούμε: Απολογισμός ως και τον Οκτώβριο

Η συνολική ποσότητα αγαθών που συγκεντρώθηκε από την έναρξη της λειτουργίας του «Όλοι μαζί Μπορούμε» έως και τον Οκτώβριο του 2017 ανέρχεται σε 5.581.744 κιλά.

Το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο 2017 συγκεντρώθηκαν 70.809 κιλά αγαθών, από τα καλάθια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στα Super Markets όλης της χώρας,  τις ηλεκτρονικές αγορές μέσω του “Με ένα κλικ μπορείς” ,  το 5ο Ρουμελιώτικο Αντάμωμα , την εκδήλωση No Finish Line στη Θεσσαλονίκη και τις προσφορές των μεγάλων εταιριών για τον 5ο Αγώνα Δρόμου του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Τα αγαθά αυτά διατέθηκαν:

στα συσσίτια και πακέτα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Μητροπόλεων όλης της Ελλάδας

στην «Αποστολή»

στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

στο Νοσοκομείο Παίδων, Η Αγία Σοφία

Παράλληλα, το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις προσφορές του κόσμου που παρακολούθησε τις θεατρικές παραστάσεις του Όλοι Μαζί Μπορούμε («Νίκη» στο Θέατρο Ελληνικός Κόσμος, «Αύγουστος» στο Θέατρο Χόρν,  «Βάφ’ τα Μαύρα» στο Θέατρο Λαμπέτη) καθώς και στις συμμετοχές των δρομέων του 5ου Αγώνα Δρόμου του Όλοι Μαζί Μπορούμε, ανέρχεται σε 12.725 ευρώ.

Αυτό το ποσό θα μετατραπεί σε πολύτιμα αγαθά σύμφωνα με την παρακάτω ποσόστωση και θα παραδοθούν στους φορείς που υποστηρίζει το Όλοι Μαζί Μπορούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ