LeasePlan Hellas: Νέα δράση αναδάσωσης σε συνεργασία με την Genesis Pharma

Η LeasePlan Hellas, ενισχύοντας το κοινωνικό και περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, υλοποίησε για 2η φορά μέσα στο 2017 δενδροφύτευση στο τμήμα του Αισθητικού Δάσους του Υμηττού που έχει υιοθετήσει από το 2012, σε συνεργασία με την Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Genesis Pharma και τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο Σάββατο, 60 εθελοντές εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas και  34 εθελοντές εργαζόμενοι της Genesis Pharma ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί με τις οικογένειές τους, φύτευσαν 70 νέα δέντρα και επιμελήθηκαν εκείνα που έχουν αναπτυχθεί από τις προηγούμενες αναδασώσεις, φροντίζοντας το Αισθητικό δάσος του Υμηττού που είχε πληγεί σημαντικά από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007.

Σήμερα, 10 χρόνια μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές, οι άνθρωποι της LeasePlan, έχουν ήδη πραγματοποιήσει 11 εθελοντικές αναδασώσεις, έχουν φυτεύσει πάνω από 1.500 δέντρα, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του δάσους αλλά και στην επαναδημιουργία ενός σημαντικού πνεύμονα ζωής για την Αττική και τους κατοίκους της.

Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρούτσος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά: «Με γνώμονα τόσο την κοινωνική ευθύνη όσο και την ευαισθητοποιηση σε θέματα περιβάλλοντος, η LeasePlan Hellas και οι άνθρωποί της υλοποιούν με συνέπεια εθελοντικές δράσεις για το κοινό καλό. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς όταν οι δράσεις αυτές υποστηρίζονται έμπρακτα και από συνεργάτες μας, όπως η Genesis Pharma.  Στηρίζοντας έμπρακτα τον εθελοντισμό, την αφιλοκερδή προσφορά, την ομαδικότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει να αναδασώσουμε τα τελευταία 5 χρόνια ένα μεγάλο μέρος του Αισθητικού Δάσους στον Υμηττό και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υλοποιούμε αντίστοιχες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες που βελτιώνουν αισθητά την  καθημερινότητά μας.»

«Οι εργαζόμενοι της GENESIS Pharma ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της LeasePlan και μαζί με τις οικογένειές τους συμμετείχαν στην περιβαλλοντική αυτή δράση. Για εμάς στην GENESIS Pharma, μία εταιρεία άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία και την ανθρώπινη ζωή, η περιβαλλοντική συνείδηση είναι στο DNA μας, για αυτό και συμμετέχουμε συστηματικά σε ποικίλες δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα. Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας από την LeasePlan που μας έδωσαν την ευκαιρία ενώνοντας τις δυνάμεις μας, να συμβάλλουμε στην αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας στο αισθητικό δάσος του Υμηττού.» δήλωσε ο κ. Μάριος Ιεροδιακόνου, Head of Administration, HR & Purchasing της GENESIS Pharma.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ