Συμμαχία για την Ελλάδα: Εγκαίνια για την έκθεση παιδικής ζωγραφικής

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται η έκθεση παιδικής ζωγραφικής, με θέμα: «η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Η έκθεση εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, το απόγευμα, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον Γενικό Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργο Καλούδη.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο “Συνεδριακό Κέντρο Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας”, το οποίο φιλοξενεί την Έκθεση. Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθηνε ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας Νίκος Μυρτάκης, ο Γενικός Διευθυντής της “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” Γιώργος Καλούδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος,  οι Βουλευτές του νομού Ηρακλείου ΚΑΙ Λασιθίου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, εκρπόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Από την Ελληνική Αστυνομία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, καθώς και οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας των νομών Ηρακλείου, Λασιθίου, Χανίων, καθώς και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ακόμα, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, που στηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή και συγκεκριμένα ο  Εντεταλμένος Οικονομικού Τομέα «ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ», Αρτέμης Νικόλαος, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε», Ιωάννης Λεμπιδάκης, μέλος του Δ.Σ. και ο υπεύθυνος Marketing των «SUPER MARKETS ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ» Χριστίνα Χαλκιαδάκη και Μιχάλης Τζαγκαράκης αντίστοιχα, η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της «ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ BAKERY & PATISSERIE», Ευαγγελία Σαβοϊδάκη, η Διευθύντρια Karenta Ηρακλείου και ο Προϊστάμενος της «SKODA KOSMOCAR», Κατερίνα Κουμουτσάκου – Αρώνη και Ζαχαρίας Σταυρακάκης αντίστοιχα, ο Πρόεδρος Δ.Σ της «ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ», Αντώνης Μπουμάκης, ο κ. Αντώνης Σωμαράκης της «ΗΧΟΣ & ΦΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ» και ο Προϊστάμενος Δ/νσης Ασφάλισης Αυτοκινήτου της «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», Γεώργιος Παπαντωνόπουλος.

Παραβρέθηκαν επίσης, πολλοί γονείς και παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης και να δουν τις παιδικές δημιουργίες.

Στο χώρο της έκθεσης λειτουργεί και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά, όπου οι μικροί μας επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, από έμπειρους τροχονόμους. Επιπλέον τα παιδιά που επισκέπτονται την έκθεση μπορούν να ζωγραφίζουν τις δικές τους δημιουργίες, με θέμα την οδική ασφάλεια.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά από 09:00-21:00 ώρας.

Σημειώνεται ότι σχολεία, που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση και παρακολούθηση του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 2810-274115 και στο e-mail adirakliou@astynomia.gr

Επίσης υπενθυμίζεται ότι η έκθεση στο Ηράκλειο Κρήτης υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών-επιχειρήσεων: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (Μεγάλος Χορηγός), ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., ΚΕΝ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε., SUPER MARKETS ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ BAKERY & PATISSERIE, ΕΚΟ, SKODA KOSMOCAR, ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ, ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε., J.WALTER THOMPSON ATHENS, HERTZ, ΗΧΟΣ & ΦΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ