H Vodafone κοντά στους φοιτητές

    H Vodafone σε αυτή δύσκολη οικονομική συγκυρία και στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Συνεισφοράς, προχωράει σε μία σειρά ενεργειών, με στόχο τη στήριξη των φοιτητών.

    Η Vodafone απορροφώντας το κόστος διανομής των ταυτοτήτων, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να τις προμηθευτούν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση,  ενώ παράλληλα ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό των καταστημάτων της, ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών.

    Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς,  Consumer Propositions Senior Manager δήλωσε σχετικά: «Έχουμε θέσει τη στήριξη των φοιτητών ως μία από τις προτεραιότητές μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα τους, συμβάλλοντας και προσφέροντας με κάθε τρόπο».

    H παραγωγή των φοιτητικών ταυτοτήτων έγινε σε συνεργασία με την EBEK (Ελληνική Βιομηχανία Έξυπνων Καρτών), μετά από απόφαση της ΕΔΕΤ (Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας), για τη δωρεάν παροχή τους, στους φοιτητές.

    Παράλληλα και ανεξάρτητα από την παραπάνω δράση, η Vodafone διαθέτει ειδικά προνομιακά πακέτα, που απευθύνονται αποκλειστικά σε φοιτητές και αφορούν σε συνδέσεις καρτοκινητής, προγράμματα mobile internet, συνδέσεις σταθερής αλλά και ένα ειδικό πρόγραμμα προνομίων όπως εκπτώσεις σε συσκευές, tablets και αξεσουάρ, αλλά και προσφορές σε συνεργασία και με άλλες εταιρείες.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ