Η #teamINTRASOFT έτρεξε για τον Αυτισμό στο φετινό Μαραθώνιο

Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, έλαβε μέρος στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας,που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 12 Νοεμβρίου, από την Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου (ΣΕΓΑΣ).

Για άλλη μια χρονιά οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους δε θα μπορούσαν να λείψουν από την αθλητική αυτή γιορτή, που αποτελεί πλέον ορόσημο και εντάσσεται στο ευρύ σύνολο δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας. Οι δρομείς της ομάδας INTRASOFT πήραν μέρος στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, μαζί με πάνω από 50.000 συνολικά συμμετέχοντες στη φετινή διοργάνωση.

Φέτος η INTRASOFT «έτρεξε για τον αυτισμό», στηρίζοντας τις προσπάθειες της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.). Από το 1992, η Ε.Ε.Π.Α.Α. προασπίζεται τα θεμελιώδη δικαιώματα ατόμων με αυτισμό, μέσα από πλήθος εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών. Η INTRASOFT αποτελεί πλέον και επίσημα υποστηρικτής των πρωτοβουλιών αυτών και ενώνει τη φωνή της  με τις προσπάθειες ενημέρωσης γύρω από το θέμα του αυτισμού.

Η σημαντική προσέλευση της ομάδας #teamINTRASOFT υπογράμμισε τη δέσμευσή της εταιρείας όχι μόνο στο να κάνει τη διαφορά στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, αλλά και να έρθουν οι εργαζόμενοι κοντά ως ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ