ΕΛΙΖΑ: Μουσική βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά

Μία μουσική βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά, διοργάνωσε η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ με την Ελληνική Αστυνομία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού.

Με κεντρικό μήνυμα «Υψώνουμε όλοι μαζί τη φωνή μας ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών», η εκδήλωση στόχο είχε να αναδείξει την αξία της πρόληψης και της συλλογικής δράσης στον αγώνα για την προστασία των παιδιών.

Την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, περισσότεροι από 400 θεατές, πλημμύρισαν την Αίθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» και παρακολούθησαν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά της Νεανικής Χορωδίας της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, υπό τη Διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού, καθώς και η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό τη Διεύθυνση του Ανθ/μου, Ιωάννη Μητσόπουλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας – Αντιστράτηγος Κ. Τσουβάλας, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου – Ξ. Δημητρίου, η Πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ – Μ. Καρέλλα, εκπρόσωποι της εισαγγελίας, καθώς και πλήθος παιδιών και ευαισθητοποιημένων πολιτών.

H εκδήλωση εντάσσεται στο ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών που υλοποιεί το ΕΛΙΖΑ, για την πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου της κακοποίησης ή / και παραμέλησης του παιδιού, μέσα από καινοτόμα προγράμματα σε εθνικό επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ