Η Mars Inc στην 4η θέση του θεσμού World’s Great Place to Work

Στην 4η θέση, μεταξύ 25 εταιρειών σε διεθνές επίπεδο, ανέδειξαν οι εργαζόμενοί της την Mars Inc. στο πλαίσιο του θεσμού World’s Great Place to Work, ως αποτέλεσμα της μοναδικής εταιρικής κουλτούρας που χαρακτηρίζει την εταιρεία στο σύνολο της λειτουργίας της. Η Mars Inc. συμμετέχει στον θεσμό για 6η συνεχή χρονιά και συγκαταλέγεται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών.

Η συγκεκριμένη λίστα, καταρτίζεται κάθε χρόνο βάσει των απαντήσεων περισσοτέρων από 10 εκατ. εργαζομένων σε 6.600 εταιρείες σε όλο τον κόσμο και αναδεικνύει τους οργανισμούς εκείνους που εφαρμόζουν συγκεκριμένες πολιτικές για τη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου εργασιακού περιβάλλοντος.

Στα βασικά στοιχεία που συνέβαλαν στη φετινή διάκριση της Mars Inc περιλαμβάνονται η σταθερή δέσμευση της εταιρείας στη διαρκή παροχή ευκαιριών για εκπαίδευση και ανάπτυξη, τα προγράμματα εργαζομένων (όπως το Mars Volunteers Program) και η συνολική κουλτούρα της εταιρείας, που δίνει στους εργαζόμενους την ευκαιρία να εξελιχθούν τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος και CEO της Mars IncGrant FReid, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη διάκρισή μας για 6η χρονιά στο πλαίσιο του θεσμού World’s Best Workplace. Η κατάκτηση της 4ης θέσης αποτελεί μια διεθνή αναγνώριση εκ μέρους των εργαζομένων μας – που για εμάς χαρακτηρίζονται ως συνεργάτες – και αποτυπώνουν το πνεύμα και τον ενθουσιασμό με το οποίο ερχόμαστε όλοι κάθε μέρα στη δουλειά».

Ο Eric MinvielleVice PresidentPeople & Organization της Mars Inc.τόνισε: «Αποτελούμε μια παγκόσμια εταιρεία με περισσότερους από 100.000 εργαζόμενους/συνεργάτες και σε κάθε χώρα στην οποία δραστηριοποιούμαστε, οι άνθρωποι και η κουλτούρα μας αποτελούν τον πυρήνα της δράσης μας. Οι εργαζόμενοι της Mars κάνουν πραγματικά κάθε μέρα τη διαφορά για την εταιρεία, τον πλανήτη, τις κοινότητες και τα κατοικίδια και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε απόλυτα υπερήφανοι γι’ αυτούς».

Ο Jonas SchaumanGeneral Manager Mars Hellas & Mars East Medυπογράμμισε: «Η σταθερή κατάταξη της Mars στις υψηλότερες θέσεις του θεσμού Best Workplace στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, δείχνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο ότι δεν πρόκειται για μια τυχαία ή περιστασιακή εξέλιξη. Πρόκειται για ένα βασικό και απαραίτητο στοιχείο του DNA της εταιρείας που είναι κοινό σε όποια χώρα κι αν δραστηριοποιείται. Οι εργαζόμενοι μας λοιπόν αποτελούν ένα πολύτιμο συστατικό της επιτυχίας της Mars και μας βοηθούν να υλοποιούμε στην πράξη όσα οραματιζόμαστε για έναν καλύτερο κόσμο για όλους. Και γι’ αυτό είμαστε πραγματικά υπερήφανοι».

Σημαντικό κριτήριο για την ένταξη της Mars Inc στη λίστα του World’s Best Workplace αποτέλεσαν και οι υψηλές διακρίσεις που έχει επιτύχει η εταιρεία και σε άλλες χώρες, όπως η Mars Hellas στην Ελλάδα, η οποία κατέκτησε την 5η θέση για το 2017 (αντίστοιχες θέσεις έχει καταλάβει η εταιρεία και σε Αυστρία, Αυστραλία, Βραζιλία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Κορέα, ΗΠΑ κ.α.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ