Folli Follie:Στήριξη στην ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Ο Όμιλος Folli Follie, στήριξε για ακόμη μια φορά την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», χορηγώντας τη Φιλανθρωπική Συναυλία του Στέφανου Κορκολή με τίτλο «Εφ’ όλης της Ύλης», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού, για τους σκοπούς της Ένωσης.

Η προσέλευση στη Συναυλία ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη και υποστήριξή του κόσμου στο συνθέτη Στέφανο Κορκολή και στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Το κατάμεστο Ηρώδειο πλημμύρισε από τις μελωδίες του συνθέτη στο πρώτο μέρος της Συναυλίας, όπου η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και ο διεθνούς φήμης μαέστρος Νίκος Τσούχλος, ταξίδεψαν το κοινό.

Οι ερμηνείες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, της Σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου, του Αντώνη Ρέμου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη πλαισίωσαν τον Στέφανο Κορκολή. Το κατάμεστο θέατρο τραγούδησε παρέα με τους αγαπημένους του ερμηνευτές πολύ γνωστά και αγαπημένα σε όλους κομμάτια. Η βραδιά κορυφώθηκε με το τραγούδι «Μαζί για το Παιδί», σε στίχους Ρεβέκκας Ρούση και μουσική Στέφανου Κορκολή, ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα 10.000 παιδιά που βοηθά κάθε χρόνο.

O Όμιλος Folli Follie με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας απέναντι στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, βρίσκεται πάντα κοντά σε οργανώσεις σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, στηρίζοντας αυτές ενεργά μέσα από φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και στοχευμένα προγράμματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ