Politis Group: Στο πλευρό των πληγέντων στην Μάνδρα Αττικής

Χρειάστηκαν λιγότερες από 4 ημέρες για να οργανωθεί σωστά μία σειρά από ενέργειες που σκοπό είχαν να ενημερωθούν οι ακροατές των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102,2 και Μουσικός 98,6  αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του Ομίλου Politis – με την προσωπική φροντίδα και καθοδήγηση του CΕΟ κ. Χάρη Πολίτη – και να συγκεντρωθούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις στους Αγίους Αναργύρουςυλικά αγαθά που, όπως είχε ενημερώσει ο Δήμος Μάνδρας,  αποτελούν βασικές ανάγκες, αυτή τη στιγμή, για τους πληγέντες.

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου μεταφέρθηκαν  κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, με τον στόλο του Ομίλου Politis και παρουσία στελεχών του, στο Δημαρχείο της περιοχής και παραδόθηκαν στους ιθύνοντες,μετην ευχή όλων να αποτελέσει η ενέργεια αυτή μια χείρα βοηθείας για τους ανθρώπους που ξαφνικά βρέθηκαν σε μία τόσο δεινή θέση.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Politis Group με αίσθημα ευθύνης συνεχίζει τις προσπάθειές του για τον σκοπό αυτό και εξακολουθεί να καλεί μέσα από τον ραδιοφωνικό αέρα των σταθμών Sfera 102,2 και Μουσικός 98,6 τον κόσμο της πρωτεύουσας να συνδράμει ώστε να επαναληφθεί η κίνηση ανθρωπιάς και αυτή την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Εμφιαλωμένο νερό και γάλα εβαπορέ, κονσέρβες και ξηρά τροφή μακράς διαρκείας, βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα συνεχίζουν να «χτίζουν» στοίβες στην είσοδο των εγκαταστάσεων της Politis Group

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ