Mercedes-Benz Ελλάς: Δημοσιεύτηκε ο τέταρτος Aπολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Mercedes-Benz Ελλάς συνεχίζει να εκδίδει Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα ότι η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί δομικό κομμάτι της εταιρικής της κουλτούρας.

Η Κοινωνία, η Χώρα, οι Εργαζόμενοι και το Περιβάλλον αποτελούν τους πυλώνες για τη Mercedes-Benz Ελλάς, η οποία εστιάζει σε αυτούς και σε όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους με αυτούς Κοινωνικούς Εταίρους, δρώντας με αίσθημα υπευθυνότητας απέναντί τους.

O Απολογισμός αφορά στην περίοδο 01.01.2016 – 31.12.2016 και ακολουθεί τις διεθνώς αναγνωρισμένες κατευθυντήριες οδηγίες G4 του Global Report Initiative σε επίπεδο συμφωνίας «Core». Σε αυτόν περιγράφονται τα πιστεύω, τα προγράμματα και οι στόχοι που σχετίζονται με την υπεύθυνη λειτουργία της Εταιρείας και την ενσωμάτωση των αρχών της εταιρικής υπευθυνότητας στην καθημερινή της λειτουργία.

Κάνει αναφορά σε συνολικά 190 ποσοτικούς δείκτες αποτελεσμάτων, εκ των οποίων οι 69 καλύπτουν δείκτες GRI, ενώ συμπεριλαμβάνει 30 μελλοντικούς στόχους που σχετίζονται με την υπεύθυνη λειτουργία της εταιρείας.

O κος Γ. Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς σχολίασε σχετικά: «Η εξωστρέφεια εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της ταυτότητάς μας καθώς, με την έκδοση του 4ου Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας, συνεχίζουμε να είμαστε η μοναδική εταιρεία στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα που εκδίδει σχετικό Απολογισμό. Με απόλυτη διαφάνεια και σαφήνεια και με στόχο να προσφέρουμε πάντα περισσότερα στην κοινωνία και στον άνθρωπο, o Απολογισμός μας περιγράφει τη φιλοσοφία μας, τα επιτεύγματά μας, αλλά και τις περιοχές προς βελτίωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ