Amway:Στήριξη στην Κιβωτό του Κόσμου

    Η Amway Hellas, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, χάρισε «αστραφτερά» χαμόγελα στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» καλύπτοντας τις ανάγκες τους για προϊόντα στοματικής υγιεινής.

    Επικροτώντας την προσπάθεια της «Κιβωτού του Κόσμου» να ανοίξει μία οδοντιατρική κλινική, ώστε τα παιδιά να εξοικειωθούν με την έννοια της φροντίδας και της στοματικής υγιεινής, η Amway προσέφερε παιδικές οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες Glister για τις ανάγκες της κλινικής, αναγνωρίζοντας ότι οι οδοντιατρικές ανάγκες αυξάνονται συνεχώς και η λειτουργία της κλινικής είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική. Η οδοντιατρική κλινική θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση με τη βοήθεια πεπειραμένων εθελοντών στον τομέα της οδοντιατρικής.

    Ο Γενικός Διευθυντής της Amway Hellas, κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Όταν επικοινώνησαν μαζί μας από την «Κιβωτό του Κόσμου» και μας μίλησαν για την πρωτοβουλία τους να ανοίξουν μία οδοντιατρική κλινική με στόχο να ενημερώνονται τα παιδιά για τη στοματική τους υγιεινή και να καλύπτονται οι οδοντιατρικές ανάγκες τους,  θεωρήσαμε κάτι παραπάνω από καθήκον μας να ανταποκριθούμε άμεσα και να προσφέρουμε προϊόντα για να στηρίξουμε τη λειτουργία της. Τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να επικροτούνται από όλους μας, γιατί στην εποχή που ζούμε είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίες ».

    O Πατέρας Αντώνιος, από την Κιβωτό του Κόσμου σχολίασε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Amway Hellas για την προσφορά αγάπης στην «Κιβωτό του Κόσμου» και την έμπρακτη υποστήριξή τους στη νέα μας προσπάθεια. Η Amway ξέρει να μετατρέπει τα λόγια συμπαράστασης σε πράξεις αγάπης και την ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες μας αγκαλιάζοντας τόσο θερμά το έργο μας».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ