Φιλανθρωπική θεατρική παράσταση «Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι» με τη Χρυσή Χορηγία της BSB

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική παράσταση του κλασικού μυθιστορήματος «Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι» με τίτλο «Ντόριαν Γκρέι. Η ομορφιά δεν έχει οίκτο» στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης σχεδιαστή και μέλος της Ακαδημίας Παρισίων κ. Pierre Cardin με πρωταγωνιστές τους Federico Marignetti και Thibault Serviere.

Τα έσοδα της θεατρικής παράστασης θα διατεθούν για τη στήριξη των αστέγων του Δήμου Αθηναίων, του Ιδρύματος «Κιβωτός του Κόσμου» και για τη στήριξη του ορφανοτροφείου «Ελλάς», όπου φιλοξενούνται 350 παιδιά, των οποίων οι γονείς έχουν πεθάνει από τον ιό του AIDS ή είναι τα ίδια φορείς του ιού.

Τη φιλανθρωπική αυτή κίνηση αγκάλιασε η εταιρεία BSB, με πολυετή εμπειρία και δυναμική πορεία στο χώρο της μόδας στην Ελλάδα και σε 19 χώρες σε όλον τον κόσμο, ως Χρυσός Χορηγός. Η καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας κ. Σοφία Μπιθαρά συνεργάστηκε με την Γενική Πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού κ. Μέρω Κεσεσίογλου έχοντας ως μοναδικό σκοπό την υλοποίηση της παράστασης αλλά και τη στήριξη του σημαντικού αυτού σκοπού, φανερώνοντας για ακόμα μια φορά τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της εταιρείας μόδας BSB.

Τη βραδιά παρουσίασε η κυρία Έμυ Λιβανίου και υπεύθυνη ροής για την Αθήνα ήταν η κυρία Alice Δικαίου.

Με το πέρας της παράστασης ακολούθησε δεξίωση στο χώρο του φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου, με παρουσία ανθρώπων του διπλωματικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και πολιτικού στερεώματος όπως η κα Σοφία Μπιθαρά, η κα Λίζα Έβερτ, η κα Κατερίνα Θωμόγλου, η κα Χριστιάνα Καίσσαρη, η κα Νένα Πετροπουλάκου και πολλοί άλλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ