Στέλιος Χατζηιωάννου: Προσφορά στους κατοίκους της Μάνδρας

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου με το «Φαγητό από καρδιάς» προχωρά σε άμεση δωρεά 100.000 τεμαχίων μπισκότων (cookie bites) στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας προκειμένου να στηρίξει τα θύματα των πρόσφατων καταστροφικών πλημμυρών στη Μάνδρα και τη Δυτική Αττική.

Η δωρεά θα γίνει μέσω του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» το οποίο έχει αναλάβει την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για την περιοχή. Η διανομή έχει ήδη ξεκινήσει και θα γίνει τμηματικά σε διάστημα 2 μηνών.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου ξεκίνησε την πρωτοβουλία «Φαγητό από καρδιάς» το Μάιο του 2013 στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, με στόχο την υποστήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Παράλληλα, το 2014 ξεκίνησε η πρωτοβουλία και στην Ελλάδα. Στα 12 σημεία διανομής της πρωτοβουλίας σε Ελλάδα και Κύπρο, έχουν μοιραστεί συνολικά 11 εκατομμύρια σνακ από το 2013 έως σήμερα.

Από την έναρξη του προγράμματος, το «Φαγητό από καρδιάς» προσφέρει ένα δωρεάν σνακ και ένα χαμόγελο από καρδιάς σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική και κοινωνική διάκριση. Με αυτό τον τρόπο, λαμβάνει βοήθεια μεγάλος αριθμός ανθρώπων που αντιμετωπίζει δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, καλύπτοντας τις βασικές του ημερήσιες διατροφικές ανάγκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ