INTERSPORT: «ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ» και φέτος

Η INTERSPORT, του Ομίλου Fourlis,  στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας Fit for Life, εδώ και τρία χρόνια φέρνει επιτυχώς τους νέους κοντά στον αθλητισμό, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα και δράσεις. Συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά την επιτυχημένη εκστρατεία «Φτάνουμε στα Άκρα» επιλέγει απομακρυσμένα και ακριτικά Δημοτικά Σχολεία της Ελλάδας για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

Φέτος, η ειδική κινητή μονάδα της INTERSPORT θα επισκεφτεί 30 Δημοτικά Σχολεία των Νομών της Κρήτης με στόχο, όπως και πέρυσι, περισσότεροι από 4.000 μαθητές να λάβουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις αθλοπαιδιές τους. Ο χορηγούμενος εξοπλισμός σε κάθε σχολείο περιλαμβάνει αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία συμβάλλουν στη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.

Την κινητή μονάδα θα συνοδεύσουν, όπως και πέρυσι, αθλητές των τοπικών Συλλόγων, οι οποίοι θα μιλήσουν στους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής στη ζωή τους.

Η ενέργεια «Φτάνουμε στα Άκρα» είναι μια πρωτοβουλία που υπηρετεί την αποστολή της INTERSPORT να εμφυσήσει τις αξίες του αθλητισμού σε παιδιά και να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Για το λόγο αυτό, προτεραιότητα του προγράμματος αποτελούν οι περιοχές και τα σχολεία εκείνα, τα οποία χρήζουν μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης λόγω της περιορισμένης πρόσβασής τους σε αθλητικές διοργανώσεις και εγκαταστάσεις. Το 2011, η INTERSPORT επισκέφτηκε 26 Δημοτικά Σχολεία στη Φλώρινα, την Καστοριά και την Κοζάνη και σκόρπισε χαμόγελα σε περισσότερους από 2.400 μαθητές.

Για την υλοποίηση του προγράμματος «Φτάνουμε στα Άκρα», η INTERSPORT συνεργάζεται με τους εκάστοτε Δήμους και τις Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως δήλωσε η κα Λήδα Φουρλή – Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS «Στην κρίσιμη συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας, μέλημα της INTERSPORT είναι να ενισχύσει με τις δυνάμεις της τη σχολική κοινότητα, ώστε να εκπληρώνει το ρόλο της εμπνέοντας ιδεώδη και αξίες και να δημιουργεί υγιή πρότυπα στα παιδιά μας. Η προσφορά αθλητικού εξοπλισμού για δεύτερη συνεχή χρονιά σε σχολεία της περιφέρειας συμβάλλει στην ενδυνάμωση της ενασχόλησης των μαθητών με τον αθλητισμό, παρόλες τις αντιξοότητες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ