ΑΝΤ1: H “Παρθένα Ζωή” επισκέφτηκε το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Ηθοποιοί της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή», επισκέφτηκαν 1 από τα 11 σπίτια, του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, οι Αποστόλης Τότσικας, Μυριέλα Κουρεντή, Σοφίνα Λαζαράκη και Γιάννης Χατζηγεωργίου συνάντησαν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, τα παιδιά, ηλικίας 6 έως 17 ετών, που μεγαλώνουν στο σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι, τα οποία τους επεφύλασσαν μία πολύ ζεστή υποδοχή και πολλές αγκαλιές.

Οι ηθοποιοί, άκουσαν τις ιστορίες, τις εμπειρίες τους, έπαιξαν μαζί, και μοίρασαν αυτόγραφα ο ένας στον άλλον. Επιπλέον, συνομίλησαν με τους κοινωνικούς λειτουργούς οι οποίοι ενημέρωσαν τους ηθοποιούς για τη λειτουργία του σπιτιού, τις ανάγκες που έχουν αλλά και το ευρύτερο έργο του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», ο ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και φέτος έμπρακτα τα παιδιά από τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξασφαλίζοντας τους, το πιο βασικό αγαθό. Τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια!

Μπορείτε και εσείς αν θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 για να έχει «Κάθε παιδί, μια Αγκαλιά»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 19810 ή στείλετε sms στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε κλήση/sms, προσφέρεται ένα γεύμα σε ένα παιδί που μεγαλώνει στα 11 σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ