Δωρεά ενδυμάτων αξίας 500.000 ευρώ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Σε μια εξαιρετικά σημαντική δωρεά προχώρησε ο γνωστός επιχειρηματίας, Θεόδωρος Βάρδας, ο οποίος είναι και μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ).

Συγκεκριμένα, μέσω της εταιρείας ενδυμάτων VARDAS, η οποία έχει συμπληρώσει μία πορεία αδιάκοπης παρουσίας άνω των 75 ετών στην Ελλάδα, ο κ. Θεόδωρος Βάρδας δώρισε είδη ένδυσης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, αξίας 500.000 ευρώ, προκειμένου να αξιοποιηθούν στην ενίσχυση ευάλωτων ομάδων πληθυσμού που εξυπηρετούνται από τα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τις πολυποίκιλες δράσεις του Ε.Ε.Σ.

Η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, την Τρίτη (19/12/2017). Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός και τα μέλη του Κ.Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τον κ. Βάρδα «για τη γενναιόδωρη αυτή χειρονομία, που έχει σαν στόχο την προστασία και αυτονομία των πλέον ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας. Ενέργειες σαν και αυτές ενθαρρύνουν και ενισχύουν τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλουν στο σύνολό τους οι εργαζόμενοι, οι πολυάριθμοι εθελοντές και φίλοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, να ανταποκριθούν επάξια στην αποστολή και το όραμα του μεγαλύτερου και ιστορικότερου ανθρωπιστικού οργανισμού της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here