Η UNICEF δίπλα στα παιδιά στη Μάνδρα

Δίπλα στα παιδιά στη Μάνδρα που επλήγησαν από τις πλημμύρες τον περασμένο Νοέμβριο θα βρεθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από σχετική συνεργασία με το Δήμο, θα μοιραστούν σχολικά είδη και παιχνίδια στους 300 περίπου μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μάνδρας που φιλοξενεί παιδιά μιας ιδιαίτερα πληγείσας περιοχής του Δήμου.

Στα δώρα περιλαμβάνονται τετράδια, μολύβια, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής και άλλα είδη γραφικής, ντόμινο, μπάλες ποδοσφαίρου, αρκουδάκια, αλλά και ημερολόγια για κάθε τάξη.

Σημειωτέον δε, στον πρόσφατο Τηλεμαραθώνιο της UNICEF και της ΕΡΤ είχε διοργανωθεί και ειδική εκδήλωση στη Μάνδρα, με μουσική και δώρα για όλα τα παιδιά της περιοχής.

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, στηρίζει συστηματικά τα τελευταία χρόνια παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αλλά και ιδρυμάτων και δομών που φιλοξενούν παιδιά, ενώ προωθεί, με τη βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης, και εμβολιασμούς παιδιών επίσης ευπαθών ή ανασφάλιστων οικογενειών.

Η UNICEF ευχαριστεί την εταιρεία Buzzer Bitter για τα γλυκίσματα που προσφέρει στα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ