TUV Austria Hellas: Πιστοποίηση στο Χαμόγελο του Παιδιού

Τις τελευταίες μέρες του έτους, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με την αμέριστη υποστήριξη των ανθρώπων της TÜV AUSTRIA HELLAS, ηγετικού φορέα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης, ολοκλήρωσε την πιστοποίηση των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας των εγκαταστάσεών του.

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, σε πλήρως χριστουγεννιάτικο κλίμα, ο Ιωάννης Καλλιάς, CEO της TÜV AUSTRIA HELLAS μαζί με τη Μαρία Αγαπητού Αναπληρώτρια Διευθύντρια Λειτουργίας της Δ/νσης Πιστοποίησης της TÜV AUSTRIA HELLAS, απένειμαν το πιστοποιητικό του ISO 9001:2015 στον Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η απονομή πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των εργαζομένων των δύο οργανισμών, κατά τη διάρκεια μίας μικρής γιορτής που διοργανώθηκε στα γραφεία της εταιρείας. Με στόχο να ενισχυθεί το έργο του, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο bazaar στα γραφεία της TÜV AUSTRIA HELLAS, στο οποίο έσπευσαν οι εργαζόμενοι αλλά και συνεργάτες της εταιρείας, για να πραγματοποιήσουν χριστουγεννιάτικες αγορές για καλό σκοπό.

Η συνεργασία της TÜV AUSTRIA HELLAS με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκίνησε το 2013, και από τότε υπάρχει μία σταθερή σχέση αγάπης και προσφοράς μεταξύ της εταιρείας και του οργανισμού. Η εταιρεία έχει αναλάβει αφιλοκερδώς τους ελέγχους και τις πιστοποιήσεις που  απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ με κάθε ευκαιρία στηρίζει το έργο του, όπως με αγορά ειδών και δωρεές.

Ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κος Κ. Γιαννόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Για όλους εμάς στο «Χαμόγελο» η εταιρεία TÜV AUSTRIA HELLAS δεν είναι ένας απλός υποστηρικτής αλλά ένα πολύτιμο μέλος της οικογένειάς μας. Από το 2013 είναι δίπλα μας προσφέροντας τις υπηρεσίες τους και καλύπτοντας διάφορες ανάγκες του οργανισμού μας, πάντα με θετική διάθεση. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο της πολιτικής διασφάλισης ποιότητας και της συνεχούς αναβάθμισης των λειτουργιών και των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα με πεδίο εφαρμογής τη «διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων έργων», το οποίο πιστοποιήθηκε, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 από την TUV Austria Hellas. Σας ευχαριστούμε για τη διαχρονική στήριξη και για το αληθινό σας ενδιαφέρον».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την απονομή του ISO 9001, CEO της TÜV AUSTRIA HELLAS, κος Ι. Καλλιάς δήλωσε σχετικά: « Η προσφορά, για όλους εμάς στην TÜV AUSTRIA HELLAS, είναι στο DNA μας. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του έτους και αναλαμβάνοντας υπεύθυνα τον ηγετικό μας ρόλο, προσφέρουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στην κοινωνία και φροντίζουμε να απαντάμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας. «To Χαμόγελο του Παιδιού», ένας οργανισμός με σημαντική και μακρά δράση, έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά όλων μας, καθώς από το 2013 είμαστε στο πλευρό του, στηρίζοντας με όποιο τρόπο μπορούμε τις δράσεις του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ