Sleed: Χορηγία στον Αθλητικό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων “Μαρούσι”

Φέτος τα Χριστούγεννα η Sleed αποφάσισε να μην προχωρήσει σε εταιρικά δώρα, αλλά να πραγματοποιήσει αντ’ αυτού μία χορηγία υπέρ του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων “Μαρούσι” ως μία πράξη αγάπης και υποστήριξης στον αγώνα των αθλητών και των φίλων του συλλόγου.

Η χορηγία της Sleed αφορά την ομάδα ράγκμπι με αμαξίδιο, ενός αθλήματος που ξεκίνησε στον Καναδά το 1977 αλλά αναπτύσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς σε όλο τον κόσμο.  Αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία (κυρίως με τετραπληγία) αγωνίζονται σε μεικτές ομάδες συνδυάζοντας τον ρυθμό, την ταχύτητα και τη δεξιοτεχνία.

“Η ιδέα του να υποστηρίξουμε μία αθλητική ομάδα μας φάνηκε εξαιρετική, μιας και εμείς εδώ στην Sleed βιώνουμε (με τον δικό μας τρόπο) την σημασία και την χαρά που λαμβάνει κανείς όντας μέλος μίας ομάδας. Η έννοια της ομαδικότητας έχει τόσο εξέχουσα θέση στην κουλτούρα μας, που το motto μας είναι “Together we Win”. Επομένως θα θέλαμε να ευχηθούμε στους αθλητές της ομάδας ράγμπι με αμαξίδιο πάντα επιτυχίες και θα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αν με την κίνησή μας αυτή καταφέρουμε να βοηθήσουμε έστω και λίγο την προσπάθεια τους!” σχολίασε ο κύριος Στέλιος Ηλιάκης, General Manager της Sleed.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ