“Χέρι Βοηθείας” από την Alpha Bank

Η Alpha Bank πραγματοποίησε, για έκτη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα “Χέρι Βοηθείας”. Στόχος του Προγράμματος είναι η δωρεά τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας (απόρους, πολυτέκνους, ηλικιωμένους, πληγέντες από φυσικές καταστροφές) και η υποστήριξη των εγχώριων προϊόντων, μέσω της συνεργασίας με ελληνικές επιχειρήσεις για την προμήθεια των τροφίμων που προσφέρονται.

Εφέτος, το Πρόγραμμα επισκέφθηκε το Λεοντίτσειο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυθήρων, τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας στην Τρίπολη, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, τον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών “Αρωγή” της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στη Λιβαδειά, τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο Αργος, το Κοινωνικό Παντοπωλείο “Κιβωτός Αγάπης” της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης στις Σέρρες, την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά της Ιεράς Μητροπόλεως Βέροιας και Ναούσης στη Βέροια, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Νίκαιας και το Κέντρο Αλληλεγγύης Δήμου Νισύρου.

Επιπλέον, για την υποστήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές, παρεδόθησαν τρόφιμα στα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Μάνδρας και Αγρινίου, καθώς και στο Μιχαλέλειο Οίκο Ευγηρίας Πλωμαρίου και την ομάδα “Συνάνθρωπος” στο Καπανδρίτι. Η αγορά των προϊόντων πραγματοποιήθηκε από τις ακόλουθες εταιρίες: ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ, ΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΚΥΚΝΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ, ΩΜΕΓΑ, AGRINO και NUTRIA. Τη συσκευασία, τοποθέτηση και διανομή των προϊόντων, ανέλαβε η εταιρία CORPORATE
PROMOTIONS.

Συνολικά, από την έναρξη του Προγράμματος, το 2012, έως σήμερα, έχουν παραδοθεί 24.000 τροχήλατα σακίδια με προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ