Προστασία ESET στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Στηρίζοντας το έργο του Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, η ESET Hellas & Cyprus προχώρησε στη δωρεά λύσεων ESET Endpoint Protection Advanced, συμβάλλοντας στην προστασία του δικτύου, των τερματικών και των φορητών συσκευών του οργανισμού.

«Το Μ.Γ.Φ.Ι. είναι το πρώτο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, και ταυτόχρονα αποτελεί τον πρώτο πολιτιστικό φορέα που έθεσε τα θεμέλια της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Από το 1964, εκπαιδεύει καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες, και κυρίως παιδιά, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης. Με τη βοήθεια της βραβευμένης τεχνολογίας της ESET, τα πληροφοριακά συστήματα και τα ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα του Μ.Γ.Φ.Ι. παραμένουν ασφαλή από ψηφιακές απειλές ώστε  να συνεχίζει το σημαντικό ερευνητικό και εκπαιδευτικό του έργο» δήλωσε ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Middle East, Hellas & Cyprus.

Το ESET Endpoint Protection Advanced συνδυάζει τις λύσεις της ESET Endpoint Antivirus, Mobile Security, File Security, Endpoint Security και Remote Management, για εξαιρετικές επιδόσεις εντοπισμού και συνολική προστασία του δικτύου και των φορητών συσκευών. Στα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται το Web Control για πλήρη έλεγχο πρόσβασης web filtering, το Firewall  δύο κατευθύνσεων για θωράκιση τερματικών από δικτυακές απειλές, η προστασία από botnet και το φίλτρο Anti-Spam. Η έκδοση Advanced παρέχει ισχυρή προστασία Antivirus και Antispyware ενάντια σε ιούς, rootkits, worms και spyware, ενώ με την προληπτική τεχνολογία του ESET NOD32®, η οποία είναι βελτιστοποιημένη για φορητές πλατφόρμες, παρέχει προστασία πραγματικού χρόνου σε όλες τις εφαρμογές και αρχεία στις Android συσκευές. Το  ESET Endpoint Protection Advanced απελευθερώνει περισσότερους πόρους συστήματος για κρίσιμα προγράμματα ενώ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο από απόσταση μέσω της κονσόλας ESET Remote Administrator.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ