RB Awards: Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η Τελετή Απονομής

Λίγες ημέρες μένουν μόνο για την κορύφωση της διοργάνωσης των RetailBusiness Awards 2017, του μεγαλύτερου και πιο καταξιωμένου θεσμού για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία, που πραγματοποιούν από το 2002 η Direction και το περιοδικό RetailBusiness. Η μεγάλη βραδιά του θεσμού πλησιάζει και οι ενδιαφερόμενοι ήδη μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους επικοινωνώντας με τους διοργανωτές.

Η Τελετή Απονομής των βραβείων, η ετήσια μεγάλη γιορτή του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και περισσότερων από 600 καταξιωμένων στελεχών των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του Ελληνικού Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, του Marketing και της Επικοινωνίας, καθώς και εκπροσώπων θεσμικών φορέων και του δημοσιογραφικού χώρου.

Τα RetailBusiness Awards 2017, με το moto «Retail: Ισχυρός Πυλώνας Ανάπτυξης», για ακόμη μια χρονιά θα επιβραβεύσουν τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας και θα καταδείξουν έμπρακτα την πίστη τους στη δυναμική και τις δυνατότητες του κλάδου. Πάγια, άλλωστε, επιδίωξη των βραβείων είναι να αναγνωρίζονται εκείνοι που οδηγούν τον κλάδο όλο και πιο μπροστά, αποδεικνύοντας πως το Λιανεμπόριο παραμένει ισχυρό μπροστά στις προκλήσεις και οδηγεί τις εξελίξεις.

Φέτος, οι κατηγορίες των βραβείων είναι οι παρακάτω: Retailer of the Year, Retail Manager 2017, Retail Franchisor of the Year, Social Media Retail Strategy 2017, Retail Campaign 2017, CSR Retail Strategy 2017, Ε-Retailer 2017, Retailer Mobile Αpp 2017, E-Commerce Mobile App 2017, P.O.P. Star of the Year 2017, Retail Store – Super Market 2017, Retail Store – Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη 2017, Retail Store  Ένδυση-Υπόδηση 2017, Retail Coffee Store 2017 και Retail Store – Εστίαση 2017.

Οι νικητές έχουν αναδειχθεί μετά την αξιολόγηση και ψηφοφορία ευρύτατης κριτικής επιτροπής, στην οποία συμμετείχαν -για πρώτη φορά- εκπρόσωποι 18 θεσμικών φορέων της ελληνικής αγοράς (ΣΕΒΤ, IFES, ΕΣΒΕΠ, ΕΣΕΕ, GRECA, ΣΔΕ, Σύνδεσμος Frachise Ελλάδος, ΣΕΛΠΕ, ΣΕΒ, ΙΕΛΚΑ, European Communication Institute, IAB Hellas, ΣΕΠΟΑ, ΕΔΕΕ, ΙΠΕ, ECR Hellas, ΕΙΜ και Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ), επικεφαλής εταιρειών μετρήσεων και ερευνών (GFK, ΙRI, Nielsen) και αναγνωρισμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου.

Επίσης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, σημαντική θέση κατέχουν, όπως κάθε χρόνο, τα Βραβεία για τους Προμηθευτές της Χρονιάς στις κατηγορίες Food & Drink, Non Food, Τεχνολογία και Λευκές – Μαύρες Συσκευές, το οποία απονέμονται μετά από σχετική έρευνα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα RetailBusiness Awards 2017 τελούν, όπως κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Την απονομή του κορυφαίου βραβείου της διοργάνωσης, Retailer Of The Year, έχει προσκληθεί να πραγματοποιήσει ο υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

*Για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας στην Τελετή Απονομής μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Παναγιώτα Γεωργιάδη στο: 210-7712400, georgiadi@direction.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ