Groupama Ασφαλιστική: Δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Παπαδημητρίου

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να είναι υπερήφανος χορηγός του αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης Δημήτρη Παπαδημητρίου, συμβάλλοντας και φέτος στην επίτευξη των στόχων του πολυνίκη ιστιοπλόου, τόσο στον ελληνικό, όσο και στον διεθνή αθλητικό χώρο.

Η εταιρία παραμένει δίπλα στον Δημήτρη Παπαδημητρίου, στην προσπάθεια του να χαρίσει ξανά μεγάλες νίκες στο σύλλογό του και στη χώρα μας. Κατά την περσινή χρονιά, ο νεαρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ιστιοπλοΐας προσέθεσε πολύ σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του, με αποκορύφωμα τις χρυσές πρωτιές στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην Τουρκία και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser U19 στην Ολλανδία, κάνοντας υπερήφανη την Groupama Ασφαλιστική για την έμπρακτη στήριξή της στον αγώνα του τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Groupama Ασφαλιστική, με την Groupama Ασφαλιστική Sailing Team, στέκεται σε δύσκολους καιρούς στο πλευρό των αθλητών που, με προσωπικές θυσίες και σκληρή δουλειά, προσπαθούν να κατακτήσουν την κορυφή. Άλλωστε, η προσήλωση στον στόχο και η συστηματική και επίμονη προσπάθεια αποτελούν αξίες και της ίδιας της εταιρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ