Η Nobacco στηρίζει το «Όραμα Ελπίδας»

Η NOBACCO, ανακοινώνει με χαρά την απόφασή της να στηρίξει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» συμβάλλοντας στην επίτευξη του στόχου για την ενίσχυση της  λειτουργίας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Η NOBACCO θέλοντας να υποστηρίξει ενεργά το σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» διοργάνωσε στα κεντρικά της γραφεία της ομιλία για τους εργαζόμενους της σε συνεργασία με τον ίδιο το σύλλογο, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση για το σκοπό και τη δράση του. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την απλή και γρήγορη διαδικασία ελέγχου συμβατότητας που πραγματοποιείται με τη λήψη δείγματος κατά την εγγραφή καθώς και για την ίδια τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών που είναι πλήρως ασφαλής και 100% ανώδυνη για τον δότη. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, τονίσθηκε ότι οι ασθενείς που έχουν την ανάγκη μας, πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, από τις οποίες κινδυνεύει η ζωή τους. Καθώς η συμβατότητα μεταξύ δότη και ασθενή είναι εξαιρετικά σπάνια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μόνη λύση για εκείνους είναι το μόσχευμα, καθιστά την ανάγκη εύρεσης δότη επιτακτική.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της NOBACCO και ενώ ξεκίνησε σαν μία συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα, κατέληξε σε μία συγκινητική και αθρόα προσέλευση του προσωπικού. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες χαρακτήρισαν την όλη διαδικασία ως μία από τις ουσιαστικότερες ενέργειες στις οποίες έχουν λάβει μέρος, ενώ η πλειοψηφία των υπαλλήλων μας, μαζί και ο κος Μάρκος Μαρκόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της NOBACCO, είναι πλέον δότες μυελού των οστών.

Η NOBACCO στα πλαίσια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας θα ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του προσωπικού και των συνεργατών με σκοπό την αύξηση του αριθμού των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, προσφέροντας έτσι ζωή σε ασθενείς που έχουν ανάγκη μεταμόσχευσης.

Μπορείς να στηρίξεις κι εσύ έμπρακτα τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»!
Πώς; Αν είσαι μεταξύ 18 έως 45 ετών, γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών, δώσε ελπίδα, δώσε Ζωή! Μπες στο www.oramaelpidas.gr και μάθε την απλή και ανώδυνη διαδικασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here