Το ReGeneration υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με ένα μοναδικό πάρτι

Για μια ακόμη χρονιά, ο πιο δυναμικός «πυλώνας» του ReGeneration, οι άνθρωποί του, συγκεντρώθηκαν για την κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο του ART FACTORY. Εκπρόσωποι των υποστηρικτών, των συνεργαζόμενων εταιριών και περίπου 300 παλιοί και νέοι συμμετέχοντες του προγράμματος και από τους 5 κύκλους του προγράμματος, έδωσαν το «παρών», σε ένα ξεχωριστό πάρτι που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνους.

Τον απολογισμό μιας επιτυχημένης χρονιάς και το καλωσόρισμα μιας ακόμα πιο δυναμικής περιόδου, ανέλαβαν o Παναγιώτης Μαδαμόπουλος-Μοράρης, συνιδρυτής του ReGeneration, μαζί με τους, Νίκο Κουμέττη, Πρόεδρο της The Coca-Cola Company Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης και Μιχάλη Πρίντζο, Διευθυντή Προγράμματος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative). Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας, ενώ πλούσια δώρα περίμεναν τους νικητές, τα οποία ήταν μια ευγενική προσφορά των εταιριών Vodafone, Kyvernitis Travel, Coca-Cola, IKEA, Uber, Public και Intersport.

Μουσική, χορός και διασκέδαση, συνέθεσαν το πιο εορταστικό σκηνικό, το οποίο απόλαυσαν παλιοί και νέοι απόφοιτοι του προγράμματος αλλά και εκπρόσωποι των εταιριών, που στηρίζουν εδώ και τόσα χρόνια το ReGeneration.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ