Η Nissan συνεργάζεται με το Ίδρυμα για τα Παιδιά της UEFA και το streetfootballworld

Η Nissan ενώνει τις δυνάμεις της με το  Ίδρυμα για τα Παιδιά της UEFA και το streetfootballworld, για να στηρίξει τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις της  Sport dans la Ville στη Γαλλία και  της Street League στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με σαφή προσανατολισμό στη  δημιουργία ενός “καθαρότερου, ασφαλέστερου, πιο δίκαιου” κόσμου, η Nissan ασχολείται ενεργά με το θέμα των περίπου 7 εκατομμυρίων νέων ηλικίας 15-24 ετών στην Ευρώπη που δεν έχουν ενταχθεί σε προγράμματα εκπαίδευσης, απασχόλησης και κατάρτισης (NEETs).

Ξεκινώντας στις αρχές Φεβρουαρίου,  οι διετείς συνεργασίες της Nissan στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο ευθυγραμμίζονται με τις δραστηριότητες του Ιδρύματος Nissan Skills στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες επιδιώκουν να ενθαρρύνουν την επόμενη γενιά ταλέντων στον τομέα του σχεδιασμού, της μηχανικής και της μεταποίησης.

Ο Stuart Jackson, Αντιπρόεδρος  Brand & Communications της Nissan Europe, δήλωσε: “Στη Nissan πιστεύουμε στη δημιουργία μιας καθαρότερης, ασφαλέστερης και πιο δίκαιης κοινωνίας, μέσω της δύναμης των ανθρώπων και των προϊόντων μας. Ως επίσημος εταίρος του UEFA Champions League, τώρα προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να δημιουργήσουμε μια πιο δίκαιη κοινωνία και να φωτίσουμε το μέλλον των νέων σε όλη την Ευρώπη “.

Το όραμα της Οργάνωσης Street League του Ηνωμένου Βασιλείου είναι να σταματήσει η ανεργία των νέων. Η Nissan θα υποστηρίξει προγράμματα “Ακαδημίας” στις περιοχές του Λονδίνου και του Valley Tees, όπου  συνεργάζονται με 20 νέους κάθε φορά, σε διάστημα 10 εβδομάδων. Μόνο το 2017, η Street League  προώθησε 1.731 νέους σε απασχόληση, εκπαίδευση ή κατάρτιση.

Η Sport dans la Ville είναι η κορυφαία μη κερδοσκοπική ένωση της Γαλλίας, που απασχολεί αγόρια και κορίτσια με μειονεκτήματα, ηλικίας 6-25 ετών, προσφέροντας εκπαίδευση σε θέματα αθλητισμού και επαγγελματικής  κατάρτισης. Μέσω του προγράμματος “Job dans la Ville”, ο οργανισμός παρέχει ατομική στήριξη σταδιοδρομίας, καθοδήγηση, εργασιακή εμπειρία και εργαστήρια δημιουργίας δεξιοτήτων. Το 2017, συνολικά 1.054 νέοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα Job dans la Ville σε όλη τη Γαλλία, με το 73% των συμμετεχόντων να έχουν καταφέρει να αποκτήσουν στη συνέχεια θέση εργασίας, ή θέση σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ