Η κοπής πίτας της ΕΕΔΣΑ για το 2018

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση κοπής πίτας της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ), για το νέο έτος 2018, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και το Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ).

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στο εστιατόριο GASPAR FOOD & MOOD. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι Εκπρόσωποι των τριών Φορέων ευχήθηκαν το Νέο Έτος να αποφέρει περισσότερα έργα και δράσεις στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης, της καινοτομίας και της κυκλικής οικονομίας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η Αντιπρόεδρος Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) κα Αφροδίτη Μπιζά και ο κος Χρήστος Τεντόμας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ κος Γιώργος Πατούλης, η κα Διονυσία Αυγερινοπούλου πρώην βουλευτής και πρ. Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, η κα Φιλλένια Σιδέρη Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, ο κος Φίλιππος Κυρκίτσος, Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρίας Ανακύκλωσης, η κα Δέσποινα Καλλιδρομίτου Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Γραφείων Μελετών η κα Ρόζυ Χαριτοπούλου Δ/ντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, η Διευθύντρια Διαχείρισης Αποβλήτων και Περιβαλλοντικών Πιστοποιήσεων του ΥΠΕΝ κα Αναστασία Αρφανάκου, ο συνεργάτης του Αναπληρωτή ΥΠΕΝ κ. Πέτρος Βαρελίδης καθώς και πληθώρα προσκεκλημένων από το ΥΠΕΝ, από τον πανεπιστημιακό, επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο, μελετητές και στελέχη επιχειρήσεων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης μέλη των ΔΣ ενώ ενδεικτικά αναφέρονται οι εταιρείες μέλη των τριών Φορέων που εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση: ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (LAFARGEHOLCIM), Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, AΝΤΙΡΡΥΠΑΝΤΙΚΗ Α.Ε., ΑΡΒΙΣ Α.Ε., ΑΡΒΙΣ ΣΟΛΑΡ ΕΠΕ, ECO-EFFICIENCY ΕΠΕ, ECOROOTS S.A., ENVECO, ENVIROPLAN A.E, ENVIROMETRICS, ENVITEC A.E., ΕΠΕΜ Α.Ε., EPSILON A.E., ΕΠΤΑ Α.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ, Ν. & Κ. ΓΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε., ΜΕΤΚΑ, ΜΟΤΟR-OIL, POLYECO A.E., ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Κ. ΚΡΕΜΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε, THALIS ENVIRONMENTAL SERVICES S.A., ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΥΨ (HEIDELBERG) κ.α.

Όπως και πέρυσι, η εκδήλωση περιελάμβανε πλούσια δώρα τα οποία κληρώθηκαν για τους παρευρισκόμενους. Οι εκπρόσωποι των Φορέων, από πλευράς ΕΕΔΣΑ ο κος Αλέξανδρος Κατσιάμπουλας, Αντιπρόεδρος, ο κος Χρήστος Δρακόπουλος Πρόεδρος ΠΑΣΕΠΠΕ και ο κος Κωνσταντίνος Αραβώσης Πρόεδρος ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, σε ένα ευχάριστο κλίμα προώθησης των συνεργασιών, ευχαρίστησαν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχήθηκαν σε μέλη και φίλους ένα υγιές, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ