PepsiCo Ελλάδας: «Top Employer2018» για τρίτη συνεχή χρονιά

Κορυφαία διάκριση στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού απέσπασε η PepsiCo Ελλάδας, λαμβάνοντας για τρίτη συνεχή χρονιά τον τίτλο «Top Employer Greece» επιβεβαιώνοντας με τον πλέον αδιάψευστο τρόπο τη στρατηγική επιλογή επένδυσης και διαχείρισης στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας καθώς και τις άριστες εργασιακές συνθήκες της PepsiCo Ελλάδας. Ταυτόχρονα η PepsiCo Europe κατέκτησε την 2η θέση πανευρωπαϊκά, καταδεικνύοντας την πίστη και προσήλωση διεθνώς της εταιρίας στην αξία των ανθρώπων της.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο “Top Employer” πιστοποίησε, μετά από ανεξάρτητη έρευνα που διενήργησε, την PepsiCo Ελλάδας ως εξαιρετικό εργοδότη. Συγκεκριμένα, με την αποκλειστική πιστοποίηση “Top Employer 2018” αναγνωρίστηκε ότι η PepsiCo Ελλάδας, πληροί όλα τα απαιτούμενα κριτήρια της έρευνας στο μέγιστο βαθμό. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η PepsiCo Ελλάδας ξεχωρίζει για την στρατηγική προσέλκυσης και ανάπτυξης ταλέντων, τη διαχείριση της απόδοσης, τις ευκαιρίες καριέρας, την ανάπτυξη ηγετικών χαρακτηριστικών, τα ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης, τις αμοιβές και τις παροχές σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης καθώς και την κουλτούρα της.  Μαζί με άλλες 20 χώρες της Ευρώπης (όπως οι Ουκρανία, Καζακστάν,  Βοσνία –  Ερζεγοβίνη, και Γεωργία οι οποίες πιστοποιήθηκαν φέτος για πρώτη φορά) η Ελλάδα έλαβε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Ο κ. David Plink, Διευθύνων Σύμβουλος στο Top Employer Institute, δήλωσε σχετικά: «Οι βέλτιστες εργασιακές συνθήκες διασφαλίζουν ότι οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά. Η ολοκληρωμένη έρευνα που πραγματοποιήσαμε κατέληξε στο συμπέρασμα η PepsiCo Ελλάδας παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών πρωτοβουλιών, από δευτερεύουσες παροχές και συνθήκες εργασίας έως προγράμματα διαχείρισης απόδοσης εξαιρετικά  μελετημένα και απολύτως ευθυγραμμισμένα με τη φιλοσοφία της εταιρίας.»

Η κα. Αναστασία Μακαριγάκη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Κεντρικής Ευρώπης και Ευρύτερων Βαλκανίων της PepsiCo σχολιάζοντας τη διάκριση δήλωσε ότι: «Η πιστοποίηση “Top Employer 2018” τιμά πάνω και πρώτα απ’ όλα τους εργαζόμενους της PepsiCo αναδεικνύοντας τις ικανότητες και τα ταλέντα τους καθώς και τις εργασιακές συνθήκες στις οποίες έχουν την ευκαιρία να τα εξελίσσουν καθημερινά. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή καθώς η PepsiCo είναι οι άνθρωποί της. Σε εκείνους οφείλουμε την διάκριση ως κορυφαίος εργοδότης. Στην πράξη, υλοποιούμε καθημερινά το όραμα μας για «Απόδοση με Σκοπό» διασφαλίζοντας ένα ασφαλές και φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης και βελτίωσης δεξιοτήτων. Γιατί για εμάς στην οικογένεια της PepsiCo Ελλάδας προσωπικοί και εταιρικοί στόχοι υπηρετούνται μόνο μέσα από τη συλλογική πρόοδο και επιτυχίες σαν αυτή μας γεμίζουν δύναμη και πίστη να βελτιωνόμαστε διαρκώς τοποθετώντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ