Mondelez: Υποστηρικτής του Ημιμαραθωνίου η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη αποτελεί τον νέο Επίσημο Υποστηρικτή του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του ξεκινώντας από τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 18 Μαρτίου.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Αθηναίων με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής. Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δρομικός αγώνας της χώρας και υποδέχθηκε πάνω από 24.000 δρομείς, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Η Νο.1 σοκολάτα υγείας στην Ελλάδα, με την αυθεντικότητα και την αξεπέραστη ποιότητά της, είναι από πάντα δίπλα στις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής των πιστών της φίλων. Για το λόγο αυτό, η Υγείας Παυλίδη ήταν δίπλα και στους δρομείς όλων των ηλικιών στον Ημιμαραθώνιο αλλά και στις μικρότερες διαδρομές των πέντε και τριών χιλιομέτρων προσφέροντας «Μικρές Δόσεις Υγείας» πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Η κα. Αθηνά Ποπώφ, Marketing Manager Σοκολάτας στην Ελλάδα και στην Κύπρο δήλωσε: «Η Υγείας Παυλίδη, με ιστορία και πορεία στην Ελλάδα για περισσότερα από 155 χρόνια, μέσω αυτής της συνεργασίας, συναντά και στηρίζει έμπρακτα το αθλητικό ιδεώδες και το δρομικό κίνημα στην Ελλάδα και την μακραίωνη παράδοσή του. Όπως ο Μαραθώνιος, έτσι και η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη αποτελεί κομμάτι της Ελλάδας με αξίες βαθιά ριζωμένες στην ιστορία της. Το μήνυμά μας σε όλους τους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο ήταν «Η προσπάθεια θέλει μια μεγάλη δόση θέλησης και μια μικρή δόση Υγείας».

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος υπογράμμισε «Καλωσορίζουμε τη Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη στην αθλητική οικογένεια του ΣΕΓΑΣ, ένα ιστορικό brand, ίσως από τα ελάχιστα που ξεπερνούν σε διάρκεια την πορεία της Ομοσπονδίας μας, καθώς πέρσι κλείσαμε μόλις… τα 120 χρόνια λειτουργείας! Εύχομαι η συνεργασία μας με τη Σοκολάτα Υγείας Παυλίδης, να προσδώσει σε όλους τους συμμετέχοντες των αγώνων μας τη δική της δόση Υγείας.

Η Υγείας Παυλίδη παράγεται από τη σοκολατοποιία Παυλίδης, η οποία εδώ και 170 χρόνια αποτελεί εγγύηση για προϊόντα σοκολάτας εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης τα οποία απολαμβάνουν καθημερινά εκατομμύρια Έλληνες. Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι ότι ακόμα και τόσες γενιές αργότερα η εταιρία εξακολουθεί να λειτουργεί βασιζόμενη στις ίδιες διαχρονικές αξίες, συνδυάζοντας την μακρόχρονη παράδοση με την υψηλή τεχνογνωσία και έχοντας ως στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ