ΔΑΑ: Παρών και φέτος στην «Ώρα της Γης»

Το αεροδρόμιο της Αθήνας δηλώνει για δέκατη συνεχή χρονιά «παρών» στην «Ώρα της Γης»!

Tο Σάββατο 24 Μαρτίου 2017, το αεροδρόμιο της Αθήνας θα σβήσει τα φώτα και θα διακόψει τη λειτουργία ενός από τους δύο διαδρόμους του (δυτικός διάδρομος, 03L/21R και οι τροχόδρομοί του) από τις 20:30 έως τις 21:30, συμμετέχοντας και φέτος στην παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF.

Κατά τη διάρκεια της Ώρας της Γης 2018, θα μειωθεί επίσης ο φωτισμός στα κτίρια, στους χώρους στάθμευσης οχημάτων προσωπικού και σε άλλους επιλεγμένους χώρους εντός του αεροδρομίου. Φέτος, για πρώτη φορά, στις οθόνες του κεντρικού αεροσταθμού θα προβάλλεται και βίντεο του WWF με θέμα την κλιματική αλλαγή και τη βιοποικιλότητα.

Για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, ανακοινώσεις στον κεντρικό αεροσταθμό θα ενημερώνουν το κοινό για την παγκόσμια κινητοποίηση του WWF και την ενεργό συμμετοχή του αεροδρομίου της Αθήνας. Παράλληλα, ο ΔΑΑ ενθαρρύνει όλο το προσωπικό του αεροδρομίου να συμβάλει ατομικά στην «Ώρα της Γης» μειώνοντας ή σβήνοντας τα φώτα στο σπίτι. Στη συμβολική αυτή κίνηση για την κλιματική αλλαγή, συμμετέχουν επίσης  η εταιρεία καυσίμων Shell, το ξενοδοχείο Sofitel, τα καταστήματα Factory Outlet και Leroy Merlin και άλλα μέλη της αεροδρομιακής κοινότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ