Lidl: Χαρίζει αγκαλιά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Η Lidl Hellas κάνει καθημερινά πράξη τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο. Για άλλη μια χρονιά στήριξε το έργο της ΜΚΟ «Ανοιχτή Αγκαλιά», διευρύνοντας τη συγκεκριμένη συνεργασία και στηρίζοντας αυτή τη φορά ένα έργο στη Θεσσαλονίκη.

Από 2 Νοεμβρίου του 2017 με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι αξίας 6,99, η Lidl πρόσφερε 2 ευρώ στο «Σωματείο ΦΚΠΙ Ανοιχτή Αγκαλιά» για την αναμόρφωση θαλάμων της παιδοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Και με τη συμβολή των πελατών της, συγκέντρωσε 130.000 ευρώ!

Με το ποσό αυτό έγιναν σημαντικές εργασίες ανακαίνισης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας νοσηλείας των παιδιών αλλά και τη βελτίωση της ψυχολογίας των παιδιών και των γονιών τους.
Στις 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του ανακαινισμένου χώρου παρουσία εκπροσώπων των Μέσων, της Lidl Ελλάς, της Διοικήτριας του Ιπποκράτειου Βασιλικής Παπαχριστοδούλου και γιατρών του Ιπποκρατείου.

Η Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου είναι η μεγαλύτερη της Ελλάδος, με 45 κλίνες αυτή τη στιγμή, όπου εκτελούνται περίπου 2.000 χειρουργεία ετησίως, εισάγονται πάνω από 5.000 παιδιά και εξετάζονται στα τακτικά και στα έκτακτα εξωτερικά ιατρεία πάνω από 20.000 παιδιά.

Ο ιατρικός εξοπλισμός της Κλινικής έχει να ανανεωθεί τουλάχιστον μια δεκαετία, γι’ αυτό και η Lidl αποφάσισε να στηρίξει την ενέργεια αναμόρφωσης των θαλάμων στο χώρο της Κλινικής με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας νοσηλείας των παιδιών αλλά και τη βελτίωση της ψυχολογίας των παιδιών και των γονιών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ