Κέντρο Παιδιού και Εφήβου: Τουρνουά μπόουλινγκ για παιδιά με αυτισμό

Σε ένα διαφορετικό τουρνουά μπόουλινγκ, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού (2/4),  δίνουν ραντεβού τα άτομα με διαταραχές του αυτιστικού φάσματος για πέμπτη χρονιά. Στόχος είναι να βιώσουν μια απολαυστική εμπειρία παιχνιδιού και θεραπείας – μέσα από το παιχνίδι – ώστε να κάνουν strike στην  ζωή!

Το 5ο Τουρνουά ΒOWLING Δυτικής Αττικής για άτομα με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος που διοργανώνει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» είναι αφιερωμένο  στα 10 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας Εφήβων – Νεαρών Ενηλίκων με Αυτισμό Δυτικής Αττικής «Στην Αυλή του Κόσμου». Το Τουρνουά θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου  (με ώρα εκκίνησης  10:00 το πρωί) στις  εγκαταστάσεις του «Royal Bowling» (Τεύθιδος 7, Περιστέρι), με την συνδιοργάνωση του Εξειδικευμένου Κέντρου Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με ΔΑΦ «Ηλίανθος».

Στο Τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος δωρεάν όλα τα άτομα που εξυπηρετούνται σε δομές ψυχικής υγείας ή/και ειδικής αγωγής της Αττικής, με στόχο τη διασκέδαση και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ