Athens Metro Mall: Συμμετείχε στην “Ώρα της Γης”

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ATHENS METRO MALL συμμετείχε στην παγκόσμια εκστρατεία η “Ώρα της Γης“, ενάντια στην κλιματική αλλαγή, σβήνοντας το Σάββατο 24 Μαρτίου για μία ώρα τα εξωτερικά φώτα του κτιρίου.

Η συμμετοχή του ATHENS METRO MALL στην παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης αντανακλά τη στάση ευθύνης που διατηρεί απέναντι στο φυσικό Περιβάλλον αλλά και την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων του σε θέματα που αφορούν στην προστασία του Περιβάλλοντος και την υλοποίηση δράσεων ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Το Athens Metro Mall είναι το μοναδικό εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα που λειτουργεί με περιβαλλοντική κατεύθυνση καθώς οι κτιριακές και Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του έχουν κατασκευασθεί ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι σχεδιασμένο με άξονα την εξοικονόμηση πόρων και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, συνδυάζοντας χαρακτηριστικά που το ανάγουν σε βιοκλιματικό κτίριο. Διαθέτει σύγχρονα προσαρμοσμένα σε βιοκλιματικό κτίριο παθητικά και ενεργητικά συστήματα και φωτοβολταϊκά panels που καλύπτουν 500 τ.μ. της ανατολικής πλευράς του κτιρίου επιτυγχάνοντας μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και 30%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ