Adecco: Win4Youth

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο Adecco συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου, ποδηλασίας και κολύμβησης για να βελτιώσουν τις επαγγελματικές προοπτικές νέων ανθρώπων

Εργαζόμενοι στον Όμιλο Adecco, το μεγαλύτερο οργανισμό παγκοσμίως στην παροχή υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, συμμετέχουν τα τελευταία τρία χρόνια σε αγώνες δρόμου, ποδηλασίας και κολύμβησης, έχοντας διανύσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια χιλιόμετρα, συγκεντρώνοντας χρήματα για να ενισχύσουν τη δράση οργανισμών με έργο τη στήριξη νέων και τη βελτίωση των επαγγελματικών προοπτικών τους.

Ο θεσμός Win4Youth της Adecco, που διανύει πλέον το τρίτο έτος του, αφορά σε μια πρωτοβουλία αθλητικού περιεχομένου με κύριο στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων προς ενίσχυση νέων ανθρώπων και βελτίωση των μελλοντικών προοπτικών τους για ευκολότερη ένταξη στην αγορά εργασίας. Συγχρόνως, επιτρέπει στους εργαζομένους της Adecco να βιώνουν τις αξίες που πρεσβεύει ο όμιλος. Για κάθε χιλιόμετρο που διανύει ο κάθε εργαζόμενος ή πελάτης του ομίλου στο πλαίσιο του θεσμού Win4Youth, ο Όμιλος Adecco προσφέρει οικονομική βοήθεια σε επιλεγμένους φορείς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο θεσμός εγκαινιάστηκε το 2010, όταν σχεδόν 30.000 εργαζόμενοι και εκατοντάδες πελάτες σε 58 χώρες συμμετείχαν σε 1.855 αθλητικές διοργανώσεις με βασικό άθλημα το τρέξιμο. Στην ετήσια ενέργεια που διοργανώθηκε από τον όμιλο, 62 εργαζόμενοι συμμετείχαν στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 228.000 χιλιόμετρα στο πρώτο έτος εφαρμογής του θεσμού και ο Όμιλος δώρισε το συγκεντρωθέν ποσό σε 6 οργανισμούς παγκοσμίως.

Το επόμενο έτος (2011) ως βασικό άθλημα επιλέχθηκε η ποδηλασία. Περισσότεροι από 20.000 εργαζόμενοι και πελάτες της Adecco σε 63 χώρες ανέβηκαν στα ποδήλατά τους συμμετέχοντας σε 2.300 διοργανώσεις παγκοσμίως. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν 1.500.000 χιλιόμετρα. Το 2011, 74 εργαζόμενοι ποδηλάτησαν στο θρυλικό Mont Ventoux της Νότιας Γαλλίας. Τα χρήματα μοιράστηκαν σε τρεις οργανισμούς, ένας από τους οποίους ήταν και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ελλάδα.

Το 2012 προστέθηκε ένα ακόμα άθλημα, η κολύμβηση, και η νέα πρόκληση που διαμορφώθηκε ήταν το τρίαθλο. Εργαζόμενοι και πελάτες της Adecco σε 60 χώρες συμμετείχαν σε αγώνες δρόμου, ποδηλασίας και κολύμβησης συγκεντρώνοντας μέχρι αυτή τη στιγμή 690,000 χιλιόμετρα. Η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι το τέλος του έτους και στόχος είναι να συγκεντρωθούν 1,000,000 χιλιόμετρα.

Η διοργάνωση «Garmin Barcelona Triathlon» αποτέλεσε την εφετινή κορυφαία ενέργεια στο πλαίσιο του θεσμού Win4Youth. Η Adecco υπήρξε ένας εκ των τριών επίσημων χορηγών της διοργάνωσης που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012. 70 εργαζόμενοι του ομίλου από 36 χώρες συμμετείχαν στην ολυμπιακή διαδρομή τριάθλου της Βαρκελώνης. Όλοι οι «αθλητές» της Adecco έφτασαν στη γραμμή του τερματισμού συγκεντρώνοντας χρήματα για την ενίσχυση των επιλεγμένων για το 2012 φορέων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό Win4Youth και τη διοργάνωση «Garmin Barcelona Triathlon», επισκεφθείτε τη σελίδα του ομίλου στο Facebook:
http://www.facebook.com/win4youth

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ