ANT1: Ειδικό επεισόδιο Celebrity Game Night για καλό σκοπό

Φέτος το Πάσχα, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», δίνει «φωνή» σε 10 μικρότερα Ιδρύματα και Φορείς σε όλη την Ελλάδα που στηρίζουν παιδιά σε ανάγκη και χρειάζονται την ουσιαστική βοήθειά μας, για να συνεχίσουν να λειτουργούν και να προσφέρουν το πολύτιμο έργο τους.

Το  Celebrity Game Night, έχει ετοιμάσει ένα special επεισόδιο, που θα προβληθεί αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό, το Σάββατο 14 Απριλίου, στις 22.15, στον ΑΝΤ1. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες των 10 Ιδρυμάτων σε Αθήνα, Αίγινα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Ιωάννινα και Πάτρα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης θα υποδεχτεί τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον Γιώργο Λέντζα, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Γιώργο Μαυρίδη, τον Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο που θα λάβουν μέρος στο special Celebrity Game Night και θα παίξουν για καλό σκοπό.

Εκτός από το special επεισόδιο, αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα που συγκεντρώνονται από τα κέρδη των Celebrities σε κάθε επεισόδιο του Celebrity Game Night, διατίθενται για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ