ΑΝΤ1 και Καλομοίρα για τα Παιδικά Χωριά SOS

Ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά» συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να υλοποιεί δράσεις που αφορούν το παιδί.

Αυτήν τη φορά, ο ΑΝΤ1, σε συνεργασία με την Αntenna Music, παρουσιάζουν το νέο single της Καλομοίρας, με τίτλο “Mommy Loves You”, το οποίο υπογράφει η ίδια στιχουργικά, ενώ μουσικά ο Κωνσταντίνος Παντζής. Κυκλοφορεί από την 314Records και είναι διαθέσιμο εδώ. Με κάθε download, τα έσοδα θα διατίθενται για τις ανάγκες του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Πηγή έμπνευσης της αγαπημένης καλλιτέχνιδος για το συγκεκριμένο τραγούδι – όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος – τα παιδιά της, το οποίο και αφιερώνει σε όλες τις μαμάδες και σε όλα τα παιδιά, για καλό σκοπό. Έτσι με κάθε download, τα έσοδα θα διατίθενται για τις ανάγκες του σπουδαίου έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλομοίρα μέσα από αυτό το τραγούδι υμνεί την αγάπη της μητέρας προς τα παιδιά της, ενώ πρώτη φορά το τραγούδησε στη βάφτιση της κόρης της Αναστασίας. Εκτός από το τραγούδι, μπορείτε να απολαύσετε και στιγμιότυπα από την τελετή και το party της βάφτισης, που αποτελεί και το video clip του τραγουδιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here