Make A Wish: Παιδιά «νικητές ζωής» τιμούν το 1ο παιδί ευχής

Το πιο φωτεινό μήνυμα ελπίδας έστειλε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το Σάββατο 28 Απριλίου μέσα από το WalkForWishes, τον μπλε περίπατο που διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά!

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Οργανισμού και της LOréal Hellas, Υπερήφανου Υποστηρικτή του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η L’Oréal Hellas, μέσα από την ενέργεια αυτή, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον Οργανισμό καθώς για κάθε ένα συμμετέχοντα δώρισε στο Κάνε-Μια-Ευχή το κόστος της συμμετοχής στον περίπατο, καθώς και ένα Αστέρι ευχής.

Περισσότεροι από 900 συμμετέχοντες, παιδιά ευχής, εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του οργανισμού που έλαβαν μέρος, ένωσαν το βήμα τους μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή κάθε παιδιού που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια!

Η μουσική του easy 97.2, χορηγού επικοινωνίας του μπλε περίπατου, στην αφετηρία, η θετική ενέργεια που ήταν διάχυτη στο χώρο, τα χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων, τα συγκινητικά μηνύματα που μετέφεραν τα πλακάτ – μαρτυρίες παιδιών ευχής, ο ρυθμός που έδιναν τα τύμπανα της ομάδας BLOCO SWINGUEIRA με τους χορευτές τους που καθοδηγούσαν τον κόσμο, δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα σε όλον τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμμετοχή των παιδιών της Χορωδίας του Κολλεγίου Αθηνών, που με τις μελωδικές φωνούλες μετέφεραν με τη σειρά τους ένα ακόμη μήνυμα ελπίδας λίγο πριν η πορεία καταλήξει στην Πύλη Αδριανού που φωτίστηκε για μια ακόμη χρονιά συμβολικά με μπλε χρώμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ