Στόχος-Πρόληψη: Σε εξέλιξη η εκστρατεία «Η μόδα βάζει στόχο τον καρκίνο του στήθους»

Τη διεθνή εκστρατεία «Η μόδα βάζει στόχο τον καρκίνο του στήθους» η οποία έγινε γνωστή από τα μπλουζάκια με σήμα το «Στόχο» και λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα τα τελευταία 17 χρόνια, στηρίζει ο «Στόχος-Πρόληψη», έχοντας υλοποιήσει πολλά προγράμματα πρόληψης αλλά και παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων σε περισσότερες από 28.000 γυναίκες.

Σήμερα διαπιστώνεται ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών συνεχίζει να αγνοεί την αναγκαιότητα των προληπτικών εξετάσεων. Για την εκπαίδευση των νεότερων ηλικιών, ο «Στόχος-Πρόληψη» δημιούργησε ένα βίντεο με τίτλο «Βάλτε και εσείς Στόχο την πρόληψη» όπου οι Oλυμπιονίκες και καταξιωμένοι ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συμβάλλουν στην εκστρατεία της έγκαιρης πρόληψης.

Για την καμπάνια του 2018, φορώντας το διάσημο μπλουζάκι του «Στόχου» φωτογραφήθηκαν οι: Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Ναυπλιώτου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κατερίνα Λέχου, Άννα Κορακάκη, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση. Την καμπάνια επιμελήθηκε ο γνωστός φωτογράφος Τάκης Διαμαντόπουλος, θερμός υποστηρικτής της εν λόγω δράσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here