ΣΔΑΔΕ: Πραγματοποιήθηκε το 15ο Ετήσιο HR Forum

Την Πέμπτη 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο, HR Forum 2018 στον πολυχώρο Λώλου, στην Παιανία.

Το HR Forum διοργανώνεται για 15η συνεχή χρονιά από τον Σύνδεσμο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος (ΣΔΑΔΕ). Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κος Σωτήρης Σταματίου, καλωσόρισε τους συνέδρους στο HR Forum, οι οποίοι ξεπερνούσαν τα 250 στελέχη Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και όχι μόνο. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για φλέγοντα ζητήματα και παγκόσμιες τάσεις του κλάδου από καταξιωμένους εγχώριους και διεθνείς ομιλητές.

Το Συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού συνδέσμου, EAPM, κος Lucas Van Wees. Ο keynote speaker, Dr. Freek Vermeulen, καθηγητής του London Business School, αναφέρθηκε στο στρατηγικό ρόλο που πρέπει να έχουν τα στελέχη του HR. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου έγινε και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πανευρωπαϊκής έρευνας που διεξήχθη στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα από τον ΣΔΑΔΕ, σε συνεργασία με την EAPM και την CIPD, με θέμα «Career Paths of HR Professional».

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με την βράβευση των τριών καλύτερων εργασιών από φοιτητές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων HRM. Οι βραβευθέντες που και για φέτος προέρχονται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι οι: 1ο βραβείο: Κατερίνα Μαντικού, 2ο βραβείο: Αμίν-Παναγιώτης Αλ Μπιτάρ & 3ο βραβείο: Ιωάννα Ζιάμπα  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here