Πλαίσιο: Κοντά στους νέους με την ενέργεια Plaisio Career Day

Η εταιρεία Πλαίσιο, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση που κατέχει στον κλάδο της Τεχνολογίας, αποδεικνύει έμπρακτα τη συνέπεια και το μόνιμο ενδιαφέρον της για την ανάπτυξη της και την εξέλιξη των ανθρώπων της. Για τον λόγο αυτό, αναλαμβάνει μία νέα πρωτοβουλία υλοποιώντας μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο “Plaisio Career Day”.

Με στόχο να βρίσκεται πάντα κοντά στους νέους ανθρώπους, έρχεται σε επαφή μ’ εκείνους που αγαπούν την τεχνολογία και επιθυμούν να γίνουν μέλη της ομάδας της. Η εταιρεία Πλαίσιο απασχολεί περί τα 1300 άτομα συνολικά και υποστηρίζει τους νέους ανθρώπους από το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, προσφέροντας τους συστηματική Εκπαίδευση στα πρώτα βήματα και καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασιακής τους πορείας. Συγκεκριμένα το 2017 πραγματοποίησε 45.000 ανθρωποώρες εκπαίδευσης και βραβεύθηκε ως μία από τις  δέκα εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Δημιουργώντας την καμπάνια με το μήνυμα «Εσένα Θέλουμε!», υλοποίησε την πρώτη της εκδήλωση με σταθμό τα Χανιά. Σε μία «διαφορετική» εκδήλωση, η εταιρεία προέβαλε με τον καλύτερο τρόπο τα στοιχεία που συνθέτουν την ταυτότητα της και προσκάλεσε τους νέους ανθρώπους να τη γνωρίσουν καλύτερα και να ενσωματωθούν στην ομάδα της.

Η παρουσία και η ομιλία του CEO κ. Κωνσταντίνου Γεράρδου έδωσε το στίγμα της κίνησης αυτής, επιβεβαιώνοντας με έμφαση τη σημασία που έχει για την εταιρεία η νέα αυτή πρωτοβουλία, η οποία αναδεικνύει τον απόλυτα ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα.

Όσο αφορά στο μέλλον, στόχος της εταιρείας αποτελεί να παραμένει κοντά στους νέους ανθρώπους, δίνοντας τους ευκαιρίες να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here