Βραβεία Διακοινοτικής Συνεργασίας από τον Στέλιο Χατζηιωάννου

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του easy family of brands και του Stelios Philanthropic Foundation, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής συμμετοχών των Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας 2018 (Stelios Bi – Communal Awards 2018), που διοργανώνονται για 10η συνεχή χρονιά στην Κύπρο.

Στόχος του φιλανθρωπικού έργου του Σερ Στέλιου Χατζηιωάννου τα τελευταία δέκα χρόνια, είναι η ενθάρρυνση της συνεργασία μεταξύ Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων και η εδραίωση της διαρκούς ειρήνης στο νησί. Από το 2009 μέχρι σήμερα η συνολική αξία των βραβείων σε δικοινοτικές συνεργασίες, ανέρχεται στα 3.250.000 €.

Ο Σερ Στέλιος θα προσφέρει φέτος στους νικητές το ποσό των 500.000 €, βραβεύοντας συνολικά 50 δικοινοτικές ομάδες και άρα 100 άτομα.

Αιτήσεις συμμετοχής στα Stelios Bi – Communal Awards 2018, μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2018, από όλους τους τομείς συνεργασίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, των τεχνών, του αθλητισμού, καθώς και από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αλλά και από εταίρους στη ζωή. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέσω της σελίδας του Stelios Philanthropic Foundation στο Facebook.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην Τελετή Απονομής των Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στη Λευκωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ