ΚΕΑΝ: Στήριξη στο LOVE146

    Το ΚΕΑΝ υποστηρίζει τον διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό  Love146 για την δημιουργία καμπάνιας υπέρ της προστασίας  παιδιών από την διακίνηση και την σεξουαλική εκμετάλλευση.

    Ο διεθνής φιλανθρωπικός οργανισμός LOVE146 (www.love146.org) εργάζεται για την καταπολέμηση του φαινομένου της διακίνησης και εμπορίας παιδιών, μέσα από πρακτικές λύσεις (διάσωση θυμάτων, περίθαλψη, επανένταξη) και για την ενδυνάμωση του παγκόσμιου κινήματος κατά του φαινομένου αυτού.
    Το όραμα είναι η εξάλειψη του φαινομένου της εμπορίας παιδιών γι’αυτό και στοχεύουμε στην πρόληψη, την καταπολέμηση και την επανένταξη των θυμάτων σε υγιή περιβάλλοντα. Υπάρχει η εντύπωση ότι η διακίνηση και η σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών συμβαίνει μόνο στις αναπτυσσόμενες χώρες.

    Η αλήθεια είναι πως παιδιά διακινούνται καθημερινά σε όλη την Ευρώπη.
    Στόχος είναι η δημιουργία Ελληνικού Παραρτήματος Love146  και ο συντονισμός δράσεων για την ενημέρωση των πολιτών και την καταπολέμηση του φαινομένου καθώς και να φέρουμε σε επαφή εκπροσώπους φορέων, εθελοντικών και επίσημων, ώστε να αντιμετωπιστεί ολιστικά, με υπευθυνότητα και συνέπεια ένα παγκόσμιο φαινόμενο που είναι ήδη στις ελληνικές γειτονιές.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΑΝ, www.kean.gr και την επίσημη σελίδα του Love146- Greece στο facebook http://www.facebook.com/Love146Greece.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ