P&P: Έναρξη της καμπάνιας «Corporate Ambassador» με την THI

Η δικηγορική εταιρεία Παπαπολίτης & Παπαπολίτης (P&P) γιόρτασε τα 120 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου δικηγορικού της γραφείου την Τετάρτη 4 Ιουλίου, παραθέτοντας δεξίωση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για τους πελάτες της και στενό κύκλο συνεργατών της. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και εκπρόσωποι της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (THI). 

Επ’ ευκαιρία του ανωτέρω γεγονότος, η P&P βράβευσε το THI για τη διακεκριμένη προσφορά του οργανισμού στην Ελληνική κοινωνία.

Η εκδήλωση αποτέλεσε την αφορμή για την ανακοίνωση μιας πρωτοποριακής και φιλόδοξης συνεργασίας για τη δημιουργία της καμπάνιας «Corporate Ambassador».

Το νέο πρόγραμμα έχει σκοπό να διευρύνει τις δυνατότητες χρηματοδότησης του THI, ώστε ο οργανισμός να εντείνει τις προσπάθειες του για την αντιμετώπιση των κοινωνικών φαινομένων της κρίσης καθώς και για την τόνωση της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

Με το Νικόλα Παπαπολίτη ως Πρόεδρο του προγράμματος, το «Corporate Ambassador» σκοπεύει να εντάξει εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στην κοινότητα του THI . Οι εταιρείες αυτές θα μπορέσουν να συνεισφέρουν στο έργο του οργανισμού μέσω της χρηματοδότησης των προγραμμάτων του THI καθώς και προσφέροντας την εμπειρία και τις γνώσεις τους ως μέντορες, συνεισφέροντας έτσι  καταλυτικά στην νεοφυή επιχειρηματικότητα και στην κοινωνική ανακούφιση από τις δυσχέρειες που προκάλεσε η κρίση.

Ο Νικόλας Παπαπολίτης διαχειριστής εταίρος Παπαπολίτης & Παπαπολίτης δήλωσε: «Οι προκάτοχοι μας, μας δίδαξαν ότι πρέπει πάντα  να είμαστε ενεργοί πολίτες της κοινωνίας μας και μέσω της δουλειάς μας να συνδράμουμε στο καλό της χώρα μας. Δεν μπορούσαμε λοιπόν να σκεφτούμε κάποιον καλύτερο τρόπο από το να γίνουμε ο πρώτος Corporate Ambassador του THI και η σημερινή ημέρα να είναι η αφετηρία του προγράμματος στην Ελλάδα».

Ο Andrew Ν. Liveris, Πρόεδρος του Hellenic Initiative και μακροβιότερος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dow Chemical δήλωσε: «Αυτό που μας λείπει τις περισσότερες φορές στην καθημερινότητά μας είναι ο χρόνος. Ο χρόνος για να δώσουμε κάτι καλό σε αυτούς γύρω μας. Πρέπει να σας πω ότι όταν ιδρύσαμε το ΤΗΙ πριν από 6 χρόνια ήταν μία περίοδος που ήμουν πιο απασχολημένος από ποτέ, αλλά πάντοτε έβρισκα το χρόνο να αφιερώσω για την ίδρυση και την εξάπλωση του ΤΗΙ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το θυμούνται όλοι οι άνθρωποι που έχουν απαιτητικό πρόγραμμα. Πάντα υπάρχει χρόνος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ