H EEΔΣΑ σε εσπερίδα των Κινήσεων Πολιτών με θέμα την Κυκλική Οικονομία

Η ΕΕΔΣΑ προσκλήθηκε από τις Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία σε εσπερίδα για την Κυκλική Οικονομία στις 09/07.

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΔΣΑ Γιώργος Ηλιόπουλος ανέπτυξε τις θέσεις για την Κυκλική Οικονομία και τα Στερεά Απόβλητα, καθώς και τις νέες πιλοτικές που έχει ανάγκη η χώρα για να καταστήσει ένα από τους αναπτυξιακούς πυλώνες της την Κυκλική Οικονομία.

Στο πάνελ συμμετείχαν η δημοσιογράφος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Τόνια Γεωργιοπούλου, ο Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ Καθηγητής Κ Αραβώσης, ο Ανδρέας Λουκάτος, ως μέλος του συντονιστικού των Κινήσεων Πολιτών (Αντιπρόεδρος ΕΕΔΣΑ για θέματα Βιομηχανικής Συμβίωσης), ο Ν. Χρυσόγελος τ. Ευρωβουλευτής Πράσινων, και ο Γραμματέας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Επιστημονικός μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Συμβολής στη Βιώσιμη Ανάπτυξη National Member of the International Solid Waste Association Ε: info@eedsa.gr W: http://www.eedsa.gr Τ: 698 43 01 831 των Κινήσεων Μ. Χάλαρης, τ Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χημικών με τον Δημοτικό Σύμβουλο Σύρου Μ. Ζουλούφο που έκλεισε την εσπερίδα.

Έγινε ζωντανός διάλογος με το κοινό που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι αργά και από πλευράς ΕΕΔΣΑ παρακολούθησε επίσης την εσπερίδα ο Γενικός Γραμματέας Α. Παπαδάκης.

Η ΕΕΔΣΑ συμβάλει στον δημόσιο διάλογο με προτάσεις με φορείς πολιτικής ώστε να διαμορφώσουμε Εθνική Πολιτική για την Κυκλική Οικονομία που να μας περάσει από την εποχή των ΧΑΔΑ του παρελθόντος στην Κυκλική Οικονομία του μέλλοντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ