TÜV HELLAS: Δωρεά στο GREECE DΕΒΤ FREE

    Η TÜV HELLAS προχώρησε σε δωρεά στον Οργανισμό Greece Debt Free (GDF) με στόχο την αγορά και τη διαγραφή ελληνικών ομολόγων. Το ποσό της δωρεάς προκύπτει από την παροχή μέρους των εσόδων δύο κοινωνικά ωφέλιμων υπηρεσιών του οργανισμού που αφορούν στον Έλεγχο Επιπέδου Εφαρμογής Δεικτών GRI-G3.1 (Επαλήθευση Απολογισμών ΕΚΕ) και στην Επαλήθευση Εκπομπών Αερίων Θερμοκηπίου (Οδηγία 2003/87/ ΕΚ).

    Με τον τρόπο αυτό η TÜV HELLAS προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να συνεισφέρουν στη μείωση του ελληνικού χρέους, παράλληλα με τις αξιόπιστες υπηρεσίες που λαμβάνουν από τον Οργανισμό Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων. Οι δύο ανωτέρω υπηρεσίες θα φέρουν πλέον το σήμα Ελλάδα Χωρίς Χρέος κινητοποιώντας κάθε αποδέκτη στη μεγάλη προσπάθεια της ενέργειας που ξεκίνησε από τον κ. Πέτρο Νομικό, πριν από μόλις λίγους μήνες.

    O κ. Π. Νομικός,ιδρυτής της GDF δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συμμετοχή της                     TÜV HELLAS στην προσπάθειά μας. Η υποστήριξή του Οργανισμού συνιστά ουσιαστική ενίσχυση του κινήματος GDF που αναπτύσσεται όλο και περισσότερο».

    Επίσης ο κ. Γιώργος Κεχριμπάρης,  Διευθ. Σύμβουλος TÜV HELLAS δήλωσε: «Θεωρώ ότι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Πέτρος Νομικός έχει λογική και πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση.  Μέσα από το αδιέξοδο «από νούμερα που δεν βγαίνουν» και τη γενικότερη έλλειψη ενός οράματος που να μπορούμε να μοιραστούμε όλοι, το Greece Debt Free έρχεται να δώσει σε όλους όσους συμμετέχουν την αίσθηση ότι συμβάλουν, έστω και λίγο, στον σχηματισμό μιας αχτίδας φωτός στους οικονομικά σκοτεινούς καιρούς που ζούμε. Ελπίζω όλο και περισσότερες εταιρίες να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια που η TÜV HELLAS αγκάλιασε και θα συνεχίζει να υποστηρίζει στο μέλλον».

    Τέλος ο κ. Σάββας Πελτέκης, Γεν. Διευθυντής TÜV HELLAS ανέφερε σχετικά: «Θεωρούμε ότι είναι τιμή μας να συμβάλλουμε με τις δυνάμεις μας στη μείωση του ελληνικού χρέους. Αφιερώνουμε για τον σκοπό αυτό μέρος των εσόδων μας από τις δραστηριότητες στην επαλήθευση των απολογισμών ΕΚΕ, των μεγάλων εταιρειών που είναι πελάτες μας, καθώς και των εκπομπών Αερίων Θερμοκηπίου που έχουν άμεση σχέση με την κοινωνία, το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ