H Alpha Bank παραμένει στον χρηματιστηριακό δείκτη αειφορίας FTSE4GOOD

Η Alpha Bank, κατόπιν σχετικής αξιολογήσεως που έλαβε τον Ιούνιο 2018 από τον ∆ιεθνή Οργανισμό FTSE, παραμένει στον χρηματιστηριακό δείκτη αειφορίας Financial Times Stock Exchange4Good (FTSE4GOOD) Emerging Index, ο οποίος αξιολογεί τις εισηγμένες εταιρίες ως προς τηνπεριβαλλοντική και κοινωνική τους επίδοση.

Κατά τη φετινή αξιολόγηση, η Τράπεζα σημείωσε σημαντική βελτίωση στην επίδοσή της, επιβεβαιώνοντας για ένα ακόμη έτος την υψηλή κοινωνική και περιβαλλοντική της υπευθυνότητα, παράλληλα με τη δυναμική επιχειρηματική της δράση.

Η FTSE Russell, παγκόσμιας εμβέλειας πάροχος χρηματιστηριακών δεικτών, πιστοποιεί ότι η Alpha Bank αξιολογήθηκε από ανεξάρτητο φορέα σύμφωνα με τα κριτήρια FTSE4Good και διαπιστώθηκε ότι πληροί τις προϋποθέσεις, ώστε η μετοχή της να συμπεριληφθεί σε αυτές της Σειράς ∆εικτών FTSE4Good.

Η Σειρά ∆εικτών FTSE4Good δημιουργήθηκε από την FTSE Russell (επωνυμία της κοινοπραξίας μεταξύ της FTSE International Limited και της Frank Russell Company) και μετρά την επίδοση των εταιριών ως προς την εφαρμογή σημαντικών πρακτικών στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της ∆ιακυβερνήσεως (Environmental-Social-Governance-ESG). Οι ∆είκτες FTSE4Good χρησιμοποιούνται από πολλούς φορείς της αγοράς για τη δημιουργία και αξιολόγηση κοινωνικά υπεύθυνων επενδυτικών κεφαλαίων και άλλων προϊόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ