H PwC Ελλάδας υποστηρίζει ως χορηγός την προετοιμασία της Μαραθωνοδρόμου Γκλόρια Πριβιλέτζιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο

Η PwC Ελλάδας, ανακοινώνει τη συνεργασία με τη διακεκριμένη Μαραθωνοδρόμο Γκλόρια Πριβιλέτζιο, ως χορηγός της προετοιμασίας και συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Σημείο εκκίνησης της συνεργασίας αποτελεί ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, στον οποίο και συμμετείχε η Γκλόρια Πριβιλέτζιο κατακτώντας την πρώτη θέση στον αγώνα των 10km,  υποστηρίζοντας παράλληλα την ομάδα δρομέων Finish Liners της PwC. Οι Finish Liners, αποτελούνται από εργαζόμενους της εταιρείας οι οποίοι βοηθούν κάθε χρόνο μέλη του σωματείου της MDA Hellas, που ασχολείται με τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, να συμμετέχουν στο Μαραθώνιο, σπρώχνοντας τα αμαξίδιά τους. Σε αυτό το πλαίσιο η Γκλόρια Πριβιλέτζιο συναντήθηκε και ενίσχυσε την πορεία για τον τερματισμό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Paraswimming Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και μέλους της MDA.

Την Γκλόρια Πριβιλέτζιο υποδέχτηκαν και οι εργαζόμενοι της PwC και μέλη της ομάδας Finish Liners η οποία αποτελείται από 37 μέλη. Τα τελευταία τρία χρόνια οι εργαζόμενοι της εταιρείας κάνουν τη διαφορά, αγκαλιάζοντας έναν τόσο σημαντικό θεσμό και ενισχύοντας την επίτευξη των στόχων των μελών της MDA Hellas.

Η Γιολάντα Κουρασμενάκη, Corporate Responsibility Leader, της PwC Ελλάδας δήλωσε: «Εδώ και χρόνια, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία και δίνουμε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα, διατηρώντας πάντα τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στηρίζουμε έμπρακτα το όραμα της Γκλόρια Πριβιλέτζιο για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020 και θα θέλαμε να την καλωσορίσουμε αλλά και ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή της στην ομάδα των Finish Liners καθώς η συμβολή της αποτελεί έμπνευση για όλους. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Finish Liners της PwC που με μεγάλη αφοσίωση ενισχύουν τις δράσεις  Εταιρικής Υπευθυνότητας της PwC. Η συμμετοχή τους έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς στο πλαίσιο του προγράμματος 1for1, για κάθε μια ώρα εθελοντισμού η PwC προσφέρει ένα ευρώ σε επιλεγμένη ΜΚΟ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ