Ο Δεσμός στον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Η μεγάλη, συγκινητική γιορτή του αθλητισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου στην Αθήνα και ο Δεσμός ήταν εκεί όπως κάθε χρονιά, συμμετέχοντας ως επίσημος συνεργαζόμενος φορέας της διοργάνωσης.

Ανάμεσα στους 55.000 δρομείς που έλαβαν μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις διαδρομές των 42, 10 και 5 χιλιομέτρων, αλλά και σε αγώνες για παιδιά και ενήλικες με ειδικές ανάγκες, και στις χιλιάδες κόσμου που τον παρακολούθησαν από κοντά, ξεχώρισε η ομάδα του Δεσμού με 230 δρομείς και με κεντρικό σύνθημα “Running for a good cause”.

Χρυσός Χορηγός μας στη διοργάνωση για δεύτερη χρονιά ήταν η εταιρεία ΤΙΤΑΝ, σταθερός συνεργάτης και υποστηρικτής του Δεσμού από την ίδρυση του. Ο ΤΙΤΑΝ προσέφερε στους δρομείς της ομάδας του Δεσμού τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας έτρεξαν και αυτοί ως μέλη της ομάδας μας.

Σημαντική ήταν επίσης η χορηγία της εταιρείας Promidea στα t-shirts της ομάδας του Δεσμού, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Το t-shirt της ομάδας, φέροντας το λογότυπό μας, καθώς και αυτό του ΤΙΤΑΝ, και έχοντας αποτυπωμένο το κεντρικό μας σύνθημα “Running for a good cause”, έκλεψε τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά.

Μεγάλες ευχαριστίες οφείλουμε και στην καταπληκτική ομάδα των εθελοντών μας! Μας βοήθησαν τις ημέρες πριν τον αγώνα με την προετοιμασία των πακέτων των δρομέων, καθώς και την ημέρα του Μαραθωνίου, δίνοντας πληροφορίες, παραλαμβάνοντας προς φύλαξη τα πακέτα των δρομέων, μοιράζοντας φυλλάδια και απαντώντας σε ερωτήσεις για το έργο του Δεσμού.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς όσους στηρίξατε το έργο του Δεσμού με τη συμμετοχή σας! Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας στις επόμενες δράσεις μας και να τρέξουμε μαζί για καλό σκοπό και στον επόμενο Μαραθώνιο της Αθήνας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ