Με ένα Αστέρι μεταμορφώνω μια ζωή, για το Make-A-Wish

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, η Αστερομέρα 2018, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη των διαδικασιών για την υλοποίηση του προγράμματος σε σχολεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, εταιρείες, ιδιώτες, αλλά και σε κάθε ομάδα ανθρώπων που θέλει να συμβάλει στην υιοθεσία ευχής ενός παιδιού!

Η Αστερομέρα ξεκίνησε με τη βράβευση των σχολείων που διακρίθηκαν με τη συμμετοχή τους την προηγούμενη χρονιά. Στη συνέχεια, χάρη στην αφοσίωση και την ομαδική δουλειά περισσότερων από 200 εθελοντών και φίλων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού, καταμετρήθηκαν και συσκευάστηκαν χιλιάδες αστέρια, βραχιολάκια, αφίσες, ενημερωτικά φυλλάδια και επιστολές, ώστε να είναι έτοιμα για αποστολή σε κάθε γωνιά της χώρας.

Στην ξεχωριστή αυτή ημέρα γιορτής παρευρέθηκε και η τραγουδίστρια Demy, η οποία θα προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά για το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής το 2018. Προσπαθώντας να διαδώσει το μήνυμα της δύναμης του Αστεριού με ένα ξεχωριστό τρόπο, θα τραγουδήσει, μαζί με μια σειρά νεαρών youtuber, στίχους για το Αστέρι της Ευχής, σε ένα μοναδικό challenge που ξεκίνησε μια μικρή ανερχόμενη youtuber και παιδί του Κάνε-Μια-Ευχή, η Φωτεινή!

“Το Αστέρι της Ευχής είναι πολύ μεγάλο μέρος του έργου του Make-A-Wish, γιατί ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα στο Make-A-Wish να πραγματοποιεί όσο πιο πολλές ευχές μπορεί. ” δήλωσε η Demy.

Με μία συμβολική δωρεά των €2, όλοι μπορούμε να  αποκτήσουμε το δικό μας αστέρι όπου μπορούμε να γράψουμε την ευχή μας για τα παιδιά που πάσχουν από μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με αυτό τον τρόπο συμβάλουμε, ώστε να μπορούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να ανταποκρίνονται σε κάθε αίτημα παιδιού που λαμβάνουν, εκπληρώνοντας περισσότερες ευχές .

Κατά τη διάρκεια της Αστερομέρας βραβεύτηκαν τα παρακάτω σχολεία για τη μεγάλη συμμετοχή τους, ενώ μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα σχολεία που διακρίθηκαν!

Χορηγοί του προγράμματος για το 2018 είναι η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε., Η Επέλαση των Ξωτικών, Teleperformance και Extraline

Χορηγοί επικοινωνίας για το 2018: ANT1, Easy 97,2, designers-on-call, GOD, Skywalker και Tempo OMD Hellas

Χορηγοί της Αστερομέρας ήταν οι εταιρείες Bread Factory, Μπεγνής Catering και PhotoPartyBox

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ