Το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ δίπλα στην τοπική κοινωνία

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ ανέδειξε και φέτος με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο καταγωγής του, μέσα από τη υποστήριξη επιλεγμένων δράσεων, και έριξε «αυλαία» με τον τελευταίο αγώνα Run Cup, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου στο Ελευθεροχώρι του Καλλίδρομου Φθιώτιδας.

Έτσι, στο πλαίσιο του Run Cup Challenge, βρέθηκε δίπλα σε συνολικά  περισσότερους από 760 δρομείς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα μονοπάτια που οδηγούν στην γενέτειρά του Φυσικού Μεταλλικού νερού ΙΟΛΗ, μέσα από μοναδικές ορεινές διαδρομές. Το «αποχαιρετιστήριο» για φέτος ραντεβού πραγματοποιήθηκε στο Καλλίδρομο Φθιώτιδας, εχθές, όπου πάνω από 320 λάτρεις του ορεινού τρεξίματος συμμετείχαν στην 3η και  τελευταία διαδρομή. Αγνό, ισορροπημένο και εμπλουτισμένο από την φύση με πολύτιμα στοιχεία, το ΙΟΛΗ έδωσε μια ανάσα δροσιάς και ευεξίας σε συμμετέχοντες και θεατές υπογραμμίζοντας την έμπρακτη στήριξή του σε δράσεις που αναδεικνύουν την ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, το ΙΟΛΗ είχε δώσει δυναμικό παρών με ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, που συμπεριελάμβανε τα φεστιβάλ «Οίτης» και «Πελασγία εν Δράσει», μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Τιμώντας με κάθε δυνατό το τρόπο τον τόπο καταγωγής του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ θα συνεχίσει να μας χαρίζει τα πολύτιμα συστατικά του αλλά και να στέκεται αρωγός όπου υπάρχει ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ